Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Pylkkänen LH"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mäkelä SI; Department of Anatomy, University of Turku, Finland., Pylkkänen LH, Santti RS, Adlercreutz H
Publikováno v:
The Journal of nutrition [J Nutr] 1995 Mar; Vol. 125 (3), pp. 437-45.
Publikováno v:
International Endodontic Journal; Jan2020, Vol. 53 Issue 1, p122-134, 13p, 1 Black and White Photograph, 1 Chart, 4 Graphs
Autor:
Sirtori, C.R.
Publikováno v:
Drug Safety; Jul2001, Vol. 24 Issue 9, p665-682, 18p
Autor:
Greco, Anthony J.
This book reviews research on new developments in all areas of food science and technology. Topics discussed herein include the role of the processing industry for food security in India; the characteristics and utilization of black rice; the formati
Chemoprevention is currently regarded as one of the most promising avenues for the control of cancer, with human epidemiological and animal studies indicating that the risk of cancer may be modified by changes in diet. Over 100 papers are collected i