Zobrazeno 1 - 10
of 122
pro vyhledávání: '"Pyatkovskyy, T"'
Autor:
Pokryshko, O, Pyatkovskyy, T
Introduction. Bacteriological method with plating techniques is often used for routine microbiological studies. Ergonomics is an important component of the safety and efficiency of work in a microbiological laboratory, the duration of microbiological
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::79711e319f671df09025f3b5fc573419
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Blinov, Andrey1 (AUTHOR), Blinova, Anastasiya1 (AUTHOR), Nagdalian, Andrey2 (AUTHOR) geniando@yandex.ru, Siddiqui, Shahida Anusha3 (AUTHOR), Gvozdenko, Alexey1 (AUTHOR), Golik, Alexey1 (AUTHOR), Rekhman, Zafar1 (AUTHOR), Filippov, Dionis1 (AUTHOR), Shariati, Mohammad Ali4 (AUTHOR), AL-Farga, Ammar5 (AUTHOR), Al-maaqar, Saleh M.6 (AUTHOR) al-maaqar@baydaauniv.net
Publikováno v:
Scientific Reports. 10/13/2024, Vol. 14 Issue 1, p1-20. 20p.
Autor:
Schottroff F; Institute of Food Technology, University of Natural Resources and Life Sciences (BOKU), Vienna, Austria; Department of Food, Agricultural and Biological Engineering, Ohio State University, Columbus, OH, USA. Electronic address: felix.schottroff@boku.ac.at., Pyatkovskyy T; Department of Food, Agricultural and Biological Engineering, Ohio State University, Columbus, OH, USA., Reineke K; GNT Europa GmbH, Aachen, Germany., Setlow P; Department of Molecular Biology and Biophysics, UCONN Health, Farmington, CT, USA., Sastry SK; Department of Food, Agricultural and Biological Engineering, Ohio State University, Columbus, OH, USA., Jaeger H; Institute of Food Technology, University of Natural Resources and Life Sciences (BOKU), Vienna, Austria.
Publikováno v:
Bioelectrochemistry (Amsterdam, Netherlands) [Bioelectrochemistry] 2019 Dec; Vol. 130, pp. 107338. Date of Electronic Publication: 2019 Jul 26.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fidan, Murat1 mfidan@ibu.edu.tr, Çoban, Melih1 melihcoban@ibu.edu.tr
Publikováno v:
Journal of the Faculty of Engineering & Architecture of Gazi University / Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dergisi,. 2024, Vol. 39 Issue 3, p1375-1385. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.