Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"Puya chilensis"'
Autor:
Manuel Martínez-Lobos, Valentina Silva, Joan Villena, Carlos Jara-Gutiérrez, Waleska E. Vera Quezada, Iván Montenegro, Alejandro Madrid
Publikováno v:
Plants, Vol 13, Iss 21, p 2989 (2024)
Puya chilensis Mol. is a plant of the Bromeliaceae family, which has been traditionally used for medicinal applications in various digestive disorders. In this study, the phytoconstituents of six extracts of stems and flowers of P. chilensis were eva
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6f89caee04c24d209e34d7ae6f3d65df
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Plant Sciences, 2017 Jan 01. 178(5), 398-405.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26558895
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zlatko Janeba
Publikováno v:
Cactus and Succulent Journal. 89:176-184
Summary A new species of terrestrial Puya, from the coast of southern Peru is described. Hitherto the only known Puya from coastal Peru is Puya ferruginea (Ruiz & Pav.) L.B.Sm. which can be found growing on Cerro Campana near Trujillo. Herein reporte
Publikováno v:
International Journal of Plant Sciences. 178:398-405
Premise of research. Crassulacean acid metabolism (CAM), a photosynthetic pathway that evolved in response to aridity, is beneficial for plant species in arid and semiarid environments, with positive effects on plant fitness. However, since it implie
Autor:
Marisol Reyes, Cristina Theoduloz, Sergio Gómez-Alonso, Guillermo Schmeda-Hirschmann, Felipe Jiménez-Aspee, Isidro Hermosín-Gutiérrez
Publikováno v:
Food research international (Ottawa, Ont.). 114
The Bromeliaceae Puya chilensis Mol. is a native monocotyledonous food plant that can be found in central Chile. It is traditionally known as chagual. The tender basal part of the leaves, just starting from the meristem, are consumed as a salad. The
Publikováno v:
Plant Biology. 16:848-852
Crassulacean acid metabolism (CAM) is a photosynthetic pathway found in many plant species from arid and semiarid environments. Few studies aiming to characterise plant species as CAM or C3 account for inter-population differences in photosynthetic p
Publikováno v:
Acta Oecologica. 51:54-61
Five Andean Puya species (Puya alpestris, Puya chilensis, Puya coerulea, Puya raimondii and Puya venusta) were studied to determine the relationship between their avian visitors, and plant morphology and nectar characteristics. Our results showed a s