Zobrazeno 1 - 10
of 252
pro vyhledávání: '"Puya chilensis"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Manuel Martínez-Lobos, Valentina Silva, Joan Villena, Carlos Jara-Gutiérrez, Waleska E. Vera Quezada, Iván Montenegro, Alejandro Madrid
Publikováno v:
Plants, Vol 13, Iss 21, p 2989 (2024)
Puya chilensis Mol. is a plant of the Bromeliaceae family, which has been traditionally used for medicinal applications in various digestive disorders. In this study, the phytoconstituents of six extracts of stems and flowers of P. chilensis were eva
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6f89caee04c24d209e34d7ae6f3d65df
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Echeverria-Echeverria, César1, Valderrama-Villarroel, Aly2, Ortega, Marcelo3, Contreras, Rodrigo A.4 rodrigo.ramirez@uac.cl, Zúñiga, Gustavo E.4,5, Alvarado-Soto, Leonor6, Ramírez-Tagle, Rodrigo6
Publikováno v:
Natural Product Communications. Apr2022, Vol. 17 Issue 4, p1-5. 5p.
Autor:
Jiménez-Aspee, Felipe, Theoduloz, Cristina, Gómez-Alonso, Sergio, Hermosín-Gutiérrez, Isidro, Reyes, Marisol, Schmeda-Hirschmann, Guillermo
Publikováno v:
In Food Research International December 2018 114:90-96
Autor:
Echeverria-Echeverria, César, Valderrama-Villarroel, Aly, Ortega, Marcelo, Contreras, Rodrigo A., Zúñiga, Gustavo E., Alvarado-Soto, Leonor, Ramírez-Tagle, Rodrigo
Supplemental material, sj-docx-1-npx-10.1177_1934578X221091671 for Cytotoxic Effect of Puya chilensis Collected in Central Chile by César Echeverria-Echeverria, Aly Valderrama-Villarroel, Marcelo Ortega, Rodrigo A. Contreras, Gustavo E. Zúñiga, Le
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::fd9ea3b98dd9e7fecd87f03c9f6f2e9b
Autor:
Marisol Reyes, Cristina Theoduloz, Sergio Gómez-Alonso, Guillermo Schmeda-Hirschmann, Felipe Jiménez-Aspee, Isidro Hermosín-Gutiérrez
Publikováno v:
Food research international (Ottawa, Ont.). 114
The Bromeliaceae Puya chilensis Mol. is a native monocotyledonous food plant that can be found in central Chile. It is traditionally known as chagual. The tender basal part of the leaves, just starting from the meristem, are consumed as a salad. The