Zobrazeno 1 - 10
of 195
pro vyhledávání: '"Puvača, N"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Puvača, N, Roljević Nikolić , S, Lika, E, Shtylla Kika , T, Giannenas, I, Nikolova, N, Tufarelli, V, Bursić, V
Publikováno v:
Περιοδικό της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας; Τόμ. 74 Αρ. 2 (2023); 5781-5788
Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society; Vol. 74 No. 2 (2023); 5781-5788
Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society; Vol. 74 No. 2 (2023); 5781-5788
As a result of the worldwide ban on antibiotic growth promotants in food animals, essential oils have gained considerable importance. Animal meat and carcass quality traits have also been reported to be influenced by essential oils. This study invest
Autor:
Moruzi, RF, Morar, D, Văduva, C, Boboc, MC, Dumitrescu, E, Muselin, F, Puvača, N, Cristina, RT
Publikováno v:
Περιοδικό της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας; Τόμ. 74 Αρ. 1 (2023); 5193-5202
Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society; Vol. 74 No. 1 (2023); 5193-5202
Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society; Vol. 74 No. 1 (2023); 5193-5202
Interpretation of changes in WBC (White Blood Cell) provides valuable information for guiding the veterinarian to establish the diagnosis for a wide range of diseases. Leukocyte changes, both quantitative and qualitative, are always secondary, so the
Publikováno v:
Veterinarska Stanica; 2025, Vol. 56 Issue 3, p339-348, 10p
Autor:
Stanaćev Vidica Ž., Milošević N., Pavlovski Z., Milić D., Vukić-Vranješ M., Puvača N., Stanaćev V.S.
Publikováno v:
Biotechnology in Animal Husbandry, Vol 30, Iss 4, Pp 677-685 (2014)
The aim of this paper is was to investigate the effects of soybean oil, flax and rapeseed oil on the body weight, fatty acid composition of lipids and sensory characteristics of chicken breast meat. At the beginning, six groups with 40 one day old ch
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1cafa12c490f40d4a9bd64fdd1ee7558
Publikováno v:
Croatian Veterinary Reports / Hrvatski Verinarski Vjesnik; 2023, Vol. 31 Issue 2, p68-71, 4p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.