Zobrazeno 1 - 10
of 121
pro vyhledávání: '"Putri, N A"'
Autor:
Handayani, T., Djarot, I. N., Widyastuti, N., Arianti, F. D., Rifai, A., Sitomurni, A. I., Nur, M. M. A., Dewi, R. Nurmala, Nuha, N., Hariyanti, J., Pinardi, D., Suryana, Y., Aziz, A., Rochmadi, T., Syamsudin, E., Lomak, P. A., Hadi, A., Pertiwi, M. D., Yuniastuti, E., Putri, N. A.
Publikováno v:
Global Journal of Environmental Science & Management (GJESM); Autumn2024, Vol. 10 Issue 4, p1519-1542, 24p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Putri, N. P.1 nugrahaniprimary@unesa.ac.id, Wibowo, S. R.1, Maulida, L. N.1, Suaebah, E.1, Rohmawati, L.1, Ermawati, F. U.1, Supardi, Z. A. I.1
Publikováno v:
Digest Journal of Nanomaterials & Biostructures (DJNB). Apr-Jun2023, Vol. 18 Issue 2, p485-493. 9p.
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 2024, Vol. 1395 Issue 1, p1-6, 6p
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 2024, Vol. 1381 Issue 1, p1-11, 11p
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 69, p 04016 (2023)
This study examines food security in the Ogan Ilir Regency by assessing the affordability and accessibility of staple foods based on regional price levels. Using the Participation Rural Appraisal (PRA) method for qualitative data analysis, the study
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f1de61c5219b4ccea57298259f94256a
Autor:
Yamin, M, Putri, N E
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 2024, Vol. 1364 Issue 1, p1-8, 8p
Publikováno v:
Journal of Physics: Conference Series; 2024, Vol. 2773 Issue 1, p1-6, 6p
Autor:
Arrisaldi, T, Bima, M A A, Yudaputra, A M, Bisatya, B, Nur, A, Yuliana, T, Putri, N R, Wahyuningtyas, D
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 2024, Vol. 1339 Issue 1, p1-16, 16p
Publikováno v:
Jurnal Riset dan Inovasi Peternakan (Journal of Research and Innovation of Animals). 7:84-93
Penelitian ini bertujuan untuk mengetahui pengaruh pengolahan amoniasi, fermentasi, dan amofer (amoniasi-fermentasi) kelobot jagung terhadap konsentrasi VFA total, NH3, dan produksi gas total secara in vitro. Penelitian ini dilaksanakan pada Januari