Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Puta Małgorzata"'
Autor:
Martysiak-Żurowska Dorota, Puta Małgorzata, Barczak Natalia, Dąbrowska Joanna, Malinowska-Pańczyk Edyta, Kiełbratowska Bogumiła, Kołodziejska Ilona
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 67, Iss 2, Pp 117-122 (2017)
The objective of this study was to compare of the effects of high pressure of 193 MPa at −20°C and Low Temperature Long Time pasteurization (LTLT or holder pasteurization, 62.5°C, 30 min) on the content and composition of fatty acids (FAs), conce
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/da9ce7c7b7ad4adab7595e675163484d
Publikováno v:
In International Dairy Journal April 2019 91:41-47
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Drying Technology; 2022, Vol. 40 Issue 3, p615-625, 11p, 1 Diagram, 3 Charts
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Malinowska-Pańczyk, Edyta1 (AUTHOR) edyta.malinowska-panczyk@pg.edu.pl, Królik, Klaudia1 (AUTHOR), Skorupska, Katarzyna1 (AUTHOR), Puta, Małgorzata1 (AUTHOR), Martysiak-Żurowska, Dorota1 (AUTHOR), Kiełbratowska, Bogumiła1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Innovative Food Science & Emerging Technologies. Mar2019, Vol. 52, p42-48. 7p.