Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Pushmina V.V."'
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 40, Iss 1, Pp 51-60 (2016)
In recent years, Russia has shown the increased interest of consumers to food products enriched with natural bioactive ingredients. The fundamental resource-saving technological scheme of production of fortified sugar confectionery has been developed
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f3a42ea6dfed4571a1c49e1014e5aea4
Захарова Людмила Михайловна, доктор технических наук, профессор кафедры «Технология молока и молочных продуктов», Кемеровский государ
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2425::68bfa085e153b551a64188b47b3f6bd6
http://dspace.susu.ru/xmlui/handle/0001.74/41454
http://dspace.susu.ru/xmlui/handle/0001.74/41454
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pellegrino, Luisa1 (AUTHOR) luisa.pellegrino@unimi.it, Hogenboom, Johannes A.1 (AUTHOR), Rosi, Veronica1 (AUTHOR), Sindaco, Marta1 (AUTHOR), Gerna, Stefano1 (AUTHOR), D'Incecco, Paolo1 (AUTHOR) paolo.dincecco@unimi.it
Publikováno v:
Molecules. Jun2022, Vol. 27 Issue 11, p3487-3487. 12p.