Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Purwaningsih, Heni"'
Autor:
Prasetyo Teguh, Arianti Forita Dyah, Jauhari Sodiq, Setiani Cahyati, Cempaka Intan Gilang, Pertiwi Miranti Dian, Wulanjari Munir Eti, Jatuningtyas Ratih Kurnia, Purwaningsih Heni, Basuki Seno, Utomo Budi, Minarsih Sri
Publikováno v:
Open Agriculture, Vol 8, Iss 1, Pp 1-6 (2023)
A collective action approach to rice seed production is an inclusive method involving the community’s active participation at all stages of its execution. This all-inclusive strategy, however, has yet to be thoroughly investigated and published. Th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5f3a279be73442ad9a9decc00e5b7665
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sumaryani, Sri, Purwaningsih, Heni
Publikováno v:
Journal of Community Service & Empowerment; Apr2024, Vol. 5 Issue 1, p199-204, 6p
Autor:
Kristamtini, Widyayanti, Setyorini, Purwaningsih, Heni, Sutardi, Widodo, Sugeng, Sutaryo, Bambang
Publikováno v:
AIP Conference Proceedings; 2024, Vol. 2957 Issue 1, p1-7, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 316, p 03017 (2021)
Farmers in the Samiran village use chemical pesticides to store their shallots. The purpose of this study was to examine the storage of shallot seeds from the off-season crops using biological pesticides. The research was conducted in March 2018 in t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4dcf4331740c41daa0be14974d84d107
The Effect of Dryer Type on Consumer Acceptance of Brown and Black Rice Sembada Varieties of Noodles
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 316, p 03016 (2021)
Noodles are foods that are liked by children, teenagers, adults, and the elderly. Noodles have become popular among the people because of their low price and simple processing and serving. Noodle processing is still made from wheat flour; people stil
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5c9f7252413e42fc9cbaa0ca17f27d51
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.