Zobrazeno 1 - 10
of 3 415
pro vyhledávání: '"Purslane (Portulaca oleracea L.)"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Li, Jiahui, Chen, Yuyang, Zhang, Shuang, Zhao, Yuehan, Gao, Demeng, Xing, Jiaying, Cao, YuYan, Xu, Guangyu ⁎
Publikováno v:
In Genomics January 2025 117(1)
Autor:
K. GUEVARA-OLIVAR, Brenda1,2 brendaguevaraguo@aragon.unam.mx, C. GÓMEZ-MERINO, Fernando2 fernandg@colpos.mx, del Mar RUÍZ-POSADAS, Lucero2 lucpo@colpos.mx, L. FERNÁNDEZ-PAVÍA, Yolanda2 mapale1@colpos.mx, A. ESCALANTE-ESTRADA, José2 jasee@colpos.mx, I. TREJO-TÉLLEZ, Libia2 tlibia@colpos.mx
Publikováno v:
Notulae Botanicae Horti Agrobotanici Cluj-Napoca. Apr-Jun2024, Vol. 52 Issue 2, p1-16. 16p.
Autor:
Sabina Taneva, Svetlana Momchilova
Publikováno v:
Discover Food, Vol 4, Iss 1, Pp 1-12 (2024)
Abstract Purslane (Portulaca oleracea L.) is a widespread weed plant used since ancient times as remedy and as food. Its seed oil possesses significant bioactive potential due to the high content of important phytonutrients, mainly essential fatty ac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/989fbfcf86054add917f3e6aab0d63f1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Science and Human Wellness September 2024 13(5):2480-2501
Autor:
Pâmela Gomes de Souza, Juliana Azevedo Lima Pallone, Eduardo Adilson Orlando, Augusto César Costa-Santos, Ellen Mayra Menezes Ayres, Amauri Rosenthal, Anderson Junger Teodoro
Publikováno v:
MethodsX, Vol 13, Iss , Pp 102863- (2024)
Purslane (Portulaca oleracea) and spinach (Spinacea oleracea) are species with elevated levels of oxalic acid, an antinutrient that interferes in the bioaccessibility of minerals such as calcium and iron. Evaluating methods to determine oxalic acid c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5a94e11f4ded4a93ba2f17e87eaac0ea