Zobrazeno 1 - 10
of 10 576
pro vyhledávání: '"Purple sweet potato"'
Autor:
Faramitha1,2 faramitha22g@student.unhas.ac.id, Mahendradatta, Meta1 meta-mahendradatta@unhas.ac.id, Asfar, Muhammad1, Iqbal, Muhammad1, Adam, Adriyani2
Publikováno v:
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria. Apr-Jun2024, Vol. 23 Issue 2, p187-201. 15p.
Autor:
Suprapto, Ratih Paramita1 (AUTHOR), Kristianto, Heri2 (AUTHOR) ratihparamita@ub.ac.id
Publikováno v:
Acta Marisiensis. Seria Medica. Sep2024, Vol. 70 Issue 3, p169-174. 6p.
Publikováno v:
Fujian Agricultural Science & Technology. 2024, Vol. 55 Issue 8, p61-66. 6p.
Publikováno v:
Andalasian International Journal of Agricultural and Natural Sciences, Vol 4, Iss 01, Pp 37-46 (2024)
This research aims to get the best formulation which liked by panelist by considering the chemical characteristics from blending of purple sweet potato flour, mung bean flour and corn flour. This research has done at laboratory of agricultural techno
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/987de9091a514bf6840efab340e09128
Autor:
Oluwabiyi, Cecilia T., Song, Zhigang 1
Publikováno v:
In Poultry Science December 2024 103(12)
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 32, Iss 4, Pp 84-90 (2024)
Under the acidic conditions (pH 4.0), the addition of wheat oligopeptides (WOPs) (25~100 g/L) decreased the thermal stability of purple sweet potato anthocyanins (PSPAs), but enhanced its antioxidant capacity, which increased with the rise of the add
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ecc04a3cd4714c3da9d2539a50b7b46c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.