Zobrazeno 1 - 10
of 103
pro vyhledávání: '"Purple Cabbage"'
Publikováno v:
Indonesian Journal of Medical Laboratory Science and Technology, Vol 5, Iss 2 (2023)
Examination of sperm morphology is an essential criterion for evaluating male fertility. This examination can be done by staining sperm cells with various techniques to facilitate the visualization of sperm cells. Several other methods that can be us
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ccbcbb85cb8149f4bf0308dcd9cf25ce
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Aceh Physics Society, Vol 11, Iss 3, Pp 65-69 (2022)
Abstrak. Telah dilakukan analisis karakteristik zat warna ekstrak umbi bit (Beta vulgaris) dan kubis ungu (Brassica oleracea var. capitata f. rubra) sebagai aplikasi Dye Sensitized Solar Cell (DSSC). Penelitian ini bertujuan untuk mempelajari karakte
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f5541756ba8546aabacb46a54c301d1f
Publikováno v:
Maderas: Ciencia y Tecnología, Vol 25 (2023)
The aim of this study was to determine the usability of selected natural dye extracts as environmentally friendly colorants that are used in painting of MDF based furniture and evaluate their resistance to scratch resistance, adhesion resistance, and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/edd0ad30cbaf4b30b8427e5ceee80066
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Olga Mileti, Noemi Baldino, Francesco Filice, Francesca R. Lupi, Maria Stefania Sinicropi, Domenico Gabriele
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 14, p 2804 (2023)
(1) Background: Recent research on the valorization of agro-industrial waste has attempted to obtain new products. Grape residue is a waste product used in the grape wine industry that is rich in anthocyanins, as well as leaves and waste parts from r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3a3e4acc1eff473c8181325d2432d752
Autor:
Jun Tian, Ru Xu, Kaizhen Chang, Song Yuan, Chenxin Huang, Jinwei Wang, Shuhao Li, Fazhong Liu, Fenglin Zhong
Publikováno v:
Horticulturae, Vol 9, Iss 4, p 469 (2023)
Anthocyanin is a characteristic nutrient of purple cabbage, and phenylalanine ammonia-lyase (PAL) is the rate-limiting enzyme for the synthesis of anthocyanin by the phenylpropane pathway, which is an important part of plant secondary metabolism. In
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8b453245bac441ca9d9cd81f43356ad5