Zobrazeno 1 - 10
of 200
pro vyhledávání: '"Purhagen, J."'
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules May 2024 267 Part 1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 15 December 2020 250
Autor:
Mérida-López J; Centro de Alimentos y Productos Naturales, Universidad Mayor de San Simon, Cochabamba, Bolivia., Rojas CC; Centro de Alimentos y Productos Naturales, Universidad Mayor de San Simon, Cochabamba, Bolivia., Bergenståhl B; Department of Process and Life Science Engineering Division of Food and Pharma, PO Box 124 SE-221 00, Lund, Sweden., Purhagen J; Department of Process and Life Science Engineering Division of Food and Pharma, PO Box 124 SE-221 00, Lund, Sweden.
Publikováno v:
Heliyon [Heliyon] 2024 Jul 24; Vol. 10 (15), pp. e35140. Date of Electronic Publication: 2024 Jul 24 (Print Publication: 2024).
Autor:
Helstad A; Department of Food Technology Engineering and Nutrition, Lund University, Naturvetarvägen 12, 223 62 Lund, Sweden., Marefati A; Department of Food Technology Engineering and Nutrition, Lund University, Naturvetarvägen 12, 223 62 Lund, Sweden., Ahlström C; Department of Food Technology Engineering and Nutrition, Lund University, Naturvetarvägen 12, 223 62 Lund, Sweden., Rayner M; Department of Food Technology Engineering and Nutrition, Lund University, Naturvetarvägen 12, 223 62 Lund, Sweden., Purhagen J; Department of Food Technology Engineering and Nutrition, Lund University, Naturvetarvägen 12, 223 62 Lund, Sweden., Östbring K; Department of Food Technology Engineering and Nutrition, Lund University, Naturvetarvägen 12, 223 62 Lund, Sweden.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2023 Nov 09; Vol. 12 (22). Date of Electronic Publication: 2023 Nov 09.
Autor:
Helstad A; Department of Food Technology Engineering and Nutrition, Lund University, Naturvetarvägen 12, 223 62 Lund, Sweden., Marefati A; Department of Food Technology Engineering and Nutrition, Lund University, Naturvetarvägen 12, 223 62 Lund, Sweden., Ahlström C; Department of Food Technology Engineering and Nutrition, Lund University, Naturvetarvägen 12, 223 62 Lund, Sweden., Rayner M; Department of Food Technology Engineering and Nutrition, Lund University, Naturvetarvägen 12, 223 62 Lund, Sweden.; Oatly AB, Ideon Science Park-Delta 5, Scheelevägen 19, 223 63 Lund, Sweden., Purhagen J; Department of Food Technology Engineering and Nutrition, Lund University, Naturvetarvägen 12, 223 62 Lund, Sweden., Östbring K; Department of Food Technology Engineering and Nutrition, Lund University, Naturvetarvägen 12, 223 62 Lund, Sweden.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2023 Oct 11; Vol. 12 (20). Date of Electronic Publication: 2023 Oct 11.
Autor:
Mérida-López J; Food and Natural Products Center, San Simon University, Cochabamba, Bolivia.; Department of Food Technology Engineering and Nutrition, Lund University, Naturvetarvägen 12, 22362 Lund, Sweden., Pérez SJ; Food and Natural Products Center, San Simon University, Cochabamba, Bolivia., Morales R; Food and Natural Products Center, San Simon University, Cochabamba, Bolivia.; Department of Food Technology Engineering and Nutrition, Lund University, Naturvetarvägen 12, 22362 Lund, Sweden., Purhagen J; Department of Food Technology Engineering and Nutrition, Lund University, Naturvetarvägen 12, 22362 Lund, Sweden., Bergenståhl B; Department of Food Technology Engineering and Nutrition, Lund University, Naturvetarvägen 12, 22362 Lund, Sweden., Rojas CC; Food and Natural Products Center, San Simon University, Cochabamba, Bolivia.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2023 Apr 21; Vol. 12 (8). Date of Electronic Publication: 2023 Apr 21.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.