Zobrazeno 1 - 10
of 420
pro vyhledávání: '"Pure cultures"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
N. S. Bezverkhaya, О. A. Ogneva
Publikováno v:
Новые технологии, Vol 17, Iss 1, Pp 14-20 (2021)
At present in the Russian Federation fortified food products have gained extensive promotion as the newest and promising direction in the food industry. Almost every dairy processing enterprise has a line of fortified products in its product range. V
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3229bc801cc540baa39c73e1c0ea45d1
Publikováno v:
BMC Microbiology, Vol 20, Iss 1, Pp 1-21 (2020)
Abstract Background Bacteria involved in ruminal formation of trans-10 intermediates are unclear. Therefore, this study aimed at identifying rumen bacteria that produce trans-10 intermediates from 18-carbon unsaturated fatty acids. Results Pure cultu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/de94276361a54d2492bc27ec2cbb5c4c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Microbial Cell Factories, Vol 18, Iss 1, Pp 1-14 (2019)
Abstract Microbial fuel cell (MFC) is an environmentally friendly technology for electricity harvesting from a variety of substrates. Microorganisms used as catalysts in the anodic chamber, which are termed as electricigens, play a major role in the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bb3f7264f2b240b49f3e6b7b0599b9ba
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Овощи России, Vol 0, Iss 2, Pp 70-74 (2015)
The review describes the aspects of lactic acid fermentation stages and actors have an impact on the process of fermentation of vegetables, the use of pure cultures of micro-organisms in the production of lactic acid fermented vegetable products.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/72262d2e41114f04b3973b563ddb6712
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.