Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Puputti, Sari"'
Autor:
Roukka, Sulo1,2 (AUTHOR) sulo.roukka@helsinki.fi, Puputti, Sari2 (AUTHOR), Aisala, Heikki2 (AUTHOR), Hoppu, Ulla1,2 (AUTHOR), Seppä, Laila1 (AUTHOR), Sandell, Mari1,2 (AUTHOR) mari.sandell@helsinki.fi
Publikováno v:
CTS: Clinical & Translational Science. Oct2023, Vol. 16 Issue 10, p1815-1827. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Puputti, S, Aisala, H, Hoppu, U & Sandell, M 2019, ' Factors explaining individual differences in taste sensitivity and taste modality recognition among Finnish adults ', Journal of Sensory Studies, vol. 34, no. 4, e12506 . https://doi.org/10.1111/joss.12506
The objective of this study was to investigate the factors affecting interindividual variation in the sense of taste among Finnish adults. Two components of taste function were examined with five established taste modalities: taste sensitivity and ca
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=355e65625b88::f6e8044e59ebea3bb1c5568db2e17ad4
https://cris.vtt.fi/en/publications/dde9cc6f-a9ae-42aa-8a30-e9a7f13b5efc
https://cris.vtt.fi/en/publications/dde9cc6f-a9ae-42aa-8a30-e9a7f13b5efc
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2021, Vol. 61 Issue 10, p1751-1761, 11p