Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Pupunat, L."'
Publikováno v:
In Diamond & Related Materials 2004 13(11):2016-2019
Publikováno v:
RIUCAM. Repositorio Institucional de la Universidad Católica San Antonio de Murcia
instname
instname
Water can be a vector for foodborne pathogen cross-contamination during washing of vegetables if an efficient method of water disinfection is not used. Chlorination is the disinfection method most widely used, but it generates disinfection by-product
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::b7e92d995b127b0010a8afb14ff48150
http://hdl.handle.net/10952/2396
http://hdl.handle.net/10952/2396
Publikováno v:
Separation Science and Technology
Separation Science and Technology, Taylor & Francis, 1998, 33 (1), pp.67-81. ⟨10.1080/01496399808544756⟩
Separation Science and Technology, Taylor & Francis, 1998, 33 (1), pp.67-81. ⟨10.1080/01496399808544756⟩
Nanofiltration (NF) is a new pressure-driven process which typically concerns the separation of species having a size of about 1 nanometer. Applications have been proposed in the fields of biotechnology, drinkable water production, and brackish water
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Diamond coatings of 0.1 to 1 mm thickness on silicon disks, used as electrodes in electrochem. reactors or systems like a DiaCell have shown outstanding properties in oxidn. of org. and inorg. compds. This reactivity can be assocd. with the prodn. of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______185::f8d61ea13161a24f7c7d619f0a44cefa
https://infoscience.epfl.ch/record/79880
https://infoscience.epfl.ch/record/79880
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.