Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Punyasiri Pan"'
Publikováno v:
International Journal of Analytical and Bioanalytical Methods. 2
Adaptable to any routine laboratory, the study presents the validation results of a simple, accurate and reliable method developed for the analysis of total amino acids (TAAs) in rice using reversed-phase high-performance liquid chromatography-diode
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Liyanaarachchi GVV; Industrial Technology Institute, 363, Bauddhaloka Mawatha, Colombo 7, Sri Lanka. Electronic address: vimarshi@iti.lk., Mahanama KRR; University of Colombo, Colombo 3, Sri Lanka., Somasiri HPPS; Industrial Technology Institute, 363, Bauddhaloka Mawatha, Colombo 7, Sri Lanka., Punyasiri PAN; Institute of Biochemistry, Molecular Biology and Biotechnology, University of Colombo, Colombo 3, Sri Lanka.
Publikováno v:
Journal of chromatography. A [J Chromatogr A] 2018 Sep 21; Vol. 1568, pp. 131-139. Date of Electronic Publication: 2018 Jul 07.
Autor:
Liyanaarachchi GVV; Industrial Technology Institute, 363, Bauddhaloka Mawatha, Colombo 7, Sri Lanka. Electronic address: vimarshi@iti.lk., Mahanama KRR; University of Colombo, Colombo 3, Sri Lanka. Electronic address: maha@chem.cmb.ac.lk., Somasiri HPPS; Industrial Technology Institute, 363, Bauddhaloka Mawatha, Colombo 7, Sri Lanka. Electronic address: hpps@iti.lk., Punyasiri PAN; Institute of Biochemistry, Molecular Biology and Biotechnology, University of Colombo, Colombo 3, Sri Lanka. Electronic address: pnimal@hotmail.com.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2018 Feb 01; Vol. 240, pp. 196-203. Date of Electronic Publication: 2017 Jul 14.