Zobrazeno 1 - 10
of 47
pro vyhledávání: '"Punvichai, Teerasak"'
Autor:
Punvichai, Teerasak, Pipakdee, Jantarat, Chaitham, Hattipong, Kritsanapuntu, Sirusa, Chotimarkorn, Chatchawan, Detarun, Preeyabhorn
Publikováno v:
In Food Chemistry Advances June 2024 4
Autor:
Waitongkham Ratima, Pianroj Yutthapong, Punvichai Teerasak, Karrila Seppo, Chumkaew Parinuch, Jumrat Saysunee
Publikováno v:
Green Processing and Synthesis, Vol 12, Iss 1, Pp 1412-21 (2023)
In this study, the production of bio-oil by pyrolysis with microwave (MW) heating was tested experimentally. Two magnetrons with a total MW power of 1,600 W were used in the pyrolysis setup. The electric field strength was 185.38 V·m−2 at an MW fr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d2c091ea9d87470b9f2fa27833e6a8d9
Autor:
CHOTIMARKORN, CHATCHAWAN1 chotimarkorn.c@gmail.com, PUNVICHAI, TEERASAK1
Publikováno v:
Journal of Food & Nutrition Research. 2024, Vol. 63 Issue 1, p79-90. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Phatthiya, Atiphon, Jumrat, Saysunee, Punvichai, Teerasak, Karrila, Seppo, Chotikhun, Aujchariya, Pianroj, Yutthapong
Publikováno v:
Chemical Engineering & Technology; Jan2024, Vol. 47 Issue 1, p128-134, 7p
Autor:
Punvichai, Teerasak, Wachiratreeyakul, Tharawee, Chanasriphum, Anawin, Kritsanapuntu, Sirusa, Chotimarkorn, Chatchawan, Detarun, Preeyabhorn
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Nov2023, Vol. 58 Issue 11, p5896-5903, 8p