Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"Punter, P.H"'
Autor:
Worch, T. a, Punter, P.H. a, b
Publikováno v:
In Rapid Sensory Profiling Techniques Edition: Second Edition. 2023:321-348
Publikováno v:
In Meat Science 2011 87(4):349-355
Publikováno v:
In Food Quality and Preference 2001 12(5):359-363
Autor:
Worch, T. 1, Punter, P.H. 2
Publikováno v:
In Rapid Sensory Profiling Techniques and Related Methods 2015:307-332
Publikováno v:
Staub, Reinhaltung der Luft, 52(5), 209-213
Staub, Reinhaltung der Luft 52 (1992) 5
Staub, Reinhaltung der Luft 52 (1992) 5
The results of the Dutch 'WKJ'-odour-annoyance survey, administered throughout the Netherlands, are subjected to principal component analyses. The factor structures obtained are compared with the results of the German Winneke and Kastka survey. The t
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::b9f0b0e0e4c06434391841b7ec1f5677
https://research.wur.nl/en/publications/a-comparison-of-odour-annoyance-survey-results
https://research.wur.nl/en/publications/a-comparison-of-odour-annoyance-survey-results
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.