Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Pummer, B. G."'
Autor:
Fröhlich-Nowoisky, J., Hill, T. C. J., Pummer, B. G., Yordanova, P., Franc, G. D., Pöschl, U.
Publikováno v:
Biogeosciences, Vol 12, Iss 4, Pp 1057-1071 (2015)
Biological residues in soil dust are a potentially strong source of atmospheric ice nuclei (IN). So far, however, the abundance, diversity, sources, seasonality, and role of biological – in particular, fungal – IN in soil dust have not been chara
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pummer, B. G., Budke, C., Augustin-Bauditz, S., Niedermeier, D., Felgitsch, L., Kampf, C. J., Huber, R. G., Liedl, K. R., Loerting, T., Moschen, T., Schauperl, M., Tollinger, M., Morris, C. E., Wex, H., Grothe, H., Pöschl, U., Koop, T., Fröhlich-Nowoisky, J.
Publikováno v:
Atmospheric Chemistry & Physics Discussions; 2014, Vol. 14 Issue 17, p24273-24309, 37p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Atmospheric Chemistry & Physics Discussions; 2011, Vol. 11 Issue 10, p27219-27241, 23p
Autor:
Budke, C., Augustin-Bauditz, S., Niedermeier, D., Felgitsch, L., Kampf, C. J., Huber, R. G., Liedl, K. R., Loerting, T., Moschen, T., Schauperl, M., Tollinger, M., Morris, Cindy E., Wex, H., Grothe, H., Poeschl, U., Koop, T., Froehlich-Nowoisky, J.
Publikováno v:
Atmospheric Chemistry and Physics 8 (15), 4077-4091. (2015)
Cloud glaciation is critically important for the global radiation budget (albedo) and for initiation of precipitation. But the freezing of pure water droplets requires cooling to temperatures as low as 235 K. Freezing at higher temperatures requires
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1582::61f7ae6e4c40ef139184a011dd468930
http://prodinra.inra.fr/record/306052
http://prodinra.inra.fr/record/306052