Zobrazeno 1 - 10
of 81
pro vyhledávání: '"Pulsed electric field treatment"'
Autor:
Valentina Ganeva, Andreas Kranz
Publikováno v:
Microbial Cell Factories, Vol 22, Iss 1, Pp 1-17 (2023)
Abstract Background In yeast, recombinant membrane proteins including viral scaffold proteins used for the formation of enveloped Virus-like particles (eVLPs) typically accumulate intracellularly. Their recovery is carried out by mechanical disruptio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d48adb52121043d2a13fce2a96782ed1
Autor:
Malgorzata Nowacka, Iwona Szymanska, Katarzyna Rybak, Magdalena Karwacka, Aleksandra Matys, Artur Wiktor, Miroslaw Slowinski, Dorota Witrowa-Rajchert
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 5, p 1808 (2024)
The properties of fresh meat, such as high water activity, a slightly acidic reaction, and the availability of carbohydrates and proteins, make it a microbiologically unstable and easily perishable raw material. One of the oldest food preservation te
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e90b13aa05c044d7b54e9110c85a034e
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 1, p 148 (2024)
The aim of this study was to investigate the impact of a pulsed electric field (PEF) on the structural and functional properties of quinoa protein isolate (QPI). The findings revealed a significant alteration in the secondary structure of QPI followi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d18d053a94514093ba31e3896a043643
Autor:
Radosław Bogusz, Katarzyna Pobiega, Przemysław Łukasz Kowalczewski, Anna Onopiuk, Karolina Szulc, Artur Wiktor, Katarzyna Rybak, Małgorzata Nowacka
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 3, p 968 (2024)
Complete protein, which includes all the essential amino acids, and bioactive compounds needed in human nutrition, can be found in edible insects. Bioactive compounds play a crucial role in protecting cells from the damage caused by free radicals. Th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9c53c484c4de4af3a95d426f48a635b4
Autor:
Yuqi Huang, Ziqi Guo, Zhe Chen, Dan Lei, Shuyi Li, Zhenzhou Zhu, Francisco J. Barba, Shuiyuan Cheng
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 18, Iss , Pp 100635- (2023)
A novel alternative to prepare the inulin-procyanidin complex assisted by pulsed electric field (PEF) treatment was explored in this study. Results showed that the optimal condition of PEF treatment enhanced the adsorption rate of procyanidins to inu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cbbc3d5f24a4462ab5d47c48bd59b583
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Radiology and Oncology, Vol 54, Iss 3, Pp 317-328 (2020)
Tumor cells can die via immunogenic cell death pathway, in which damage-associated molecular pattern molecules (DAMPs) are released from the cells. These molecules activate cells involved in the immune response. Both innate and adaptive immune respon
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dadb65a41317464da043360f08a55c8a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.