Zobrazeno 1 - 10
of 276
pro vyhledávání: '"Pujol, Anna"'
Autor:
Faundez-Zanuy, Marcos, Faura-Pujol, Anna, Montalvo-Ruiz, Hector, Losada-Fors, Alexia, Genovese, Pablo, Sanz-Cartagena, Pilar
Publikováno v:
Applications of Artificial Intelligence and Neural Systems to Data Science. Smart Innovation, Systems and Technologies, vol 360. Springer 02 August 2023
In this paper we analyze and compare different movement sensors: micro-chip gesture-ID, leap motion, noitom mocap, and specially developed sensor for tapping and foot motion analysis. The main goal is to evaluate the accu-racy of measurements provide
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2408.07281
Autor:
Muñoz, Sergio, Bertolin, Joan, Jimenez, Veronica, Jaén, Maria Luisa, Garcia, Miquel, Pujol, Anna, Vilà, Laia, Sacristan, Victor, Barbon, Elena, Ronzitti, Giuseppe, El Andari, Jihad, Tulalamba, Warut, Pham, Quang Hong, Ruberte, Jesus, VandenDriessche, Thierry, Chuah, Marinee K., Grimm, Dirk, Mingozzi, Federico, Bosch, Fatima
Publikováno v:
In Molecular Metabolism March 2024 81
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Giménez-Gómez, Pablo, Gutiérrez-Capitán, Manuel, Ríos, Juan Manuel, Capdevila, Fina, Puig-Pujol, Anna, Jiménez-Jorquera, Cecilia
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 June 2021 346
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 68, p 02025 (2023)
Ultra-High Pressure Homogenization (UHPH) is an emerging, efficient and fast technology that can be applied at different stages in winemaking in order to reduce or avoid the use of sulphites or other antimicrobial and antioxidant treatments. During 2
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5831cffd7c4243198090134082247ead
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 56, p 02027 (2023)
This study evaluates the organoleptic potential of 205 monovarietal wines made with 51 minority varieties found in Spain. The sensory analysis of 90 white, 6 rosé and 109 red wines produced during the 2019, 2020, and 2021 harvests has been carried o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c8a0dbe426fa43daaac73756e2415149
Autor:
López de Lerma, Nieves, Peinado, Rafael A., Puig-Pujol, Anna, Mauricio, Juan C., Moreno, Juan, García-Martínez, Teresa
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 June 2018 250:22-29
Autor:
Martínez-García, Rafael, García-Martínez, Teresa, Puig-Pujol, Anna, Mauricio, Juan Carlos, Moreno, Juan
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 December 2017 237:1030-1040
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.