Zobrazeno 1 - 10
of 150
pro vyhledávání: '"Pui Liew Phing"'
Effects of drying methods on the physicochemical properties and antioxidant capacity of Kuini powder
Autor:
Gan Wei Shuen, Lew Yan Yi, Thor Sing Ying, Germaine Chng Yu Von, Yus Aniza Binti Yusof, Pui Liew Phing
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food Technology, Vol 24 (2021)
Abstract Kuini powders were obtained through spray-drying, freeze-drying, vacuum oven drying and convection oven drying. Colour, water activity (Aw), moisture content, hygroscopicity, wettability, flowability, degree of caking, water solubility index
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bce7c26f66004763a58eeb05789f8b31
Publikováno v:
In Sustainable Materials and Technologies September 2024 41
Publikováno v:
In Future Foods December 2024 10
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lim, Teck Wei, Choo, Kah Yee, Lim, Renee Lay Hong, Pui, Liew Phing, Tan, Chin Ping, Ho, Chun Wai
Publikováno v:
In Heliyon November 2023 9(11)
Autor:
How, Yu Hsuan, Teo, Michelle Yee Mun, In, Lionel Lian Aun, Yeo, Siok Koon, Bhandari, Bhesh, Pui, Liew Phing
Publikováno v:
In International Dairy Journal November 2023 146
Publikováno v:
In Heliyon October 2023 9(10)
Publikováno v:
British Food Journal, 2021, Vol. 124, Issue 11, pp. 3680-3694.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-04-2021-0436
Autor:
Saleena, Lejaniya Abdul Kalam, Teo, Michelle Yee Mun, How, Yu Hsuan, In, Lionel Lian Aun, Pui, Liew Phing
Publikováno v:
In Journal of Bioscience and Bioengineering January 2023 135(1):1-9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.