Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Puganen, Anna"'
Autor:
Puganen, Anna, Damerau, Annelie, Pöysä, Marjo, Lampi, Anna-Maija, Piironen, Vieno, Yang, Baoru, Linderborg, Kaisa M.
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 September 2024 451
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jokinen, Iina, Pihlava, Juha Matti, Puganen, Anna, Sontag-Strohm, Tuula, Linderborg, Kaisa M., Holopainen-Mantila, Ulla, Hietaniemi, Veli, Nordlund, Emilia
Publikováno v:
Foods
Foods, Vol 10, Iss 1552, p 1552 (2021)
Volume 10
Issue 7
Jokinen, I, Pihlava, J M, Puganen, A, Sontag-Strohm, T, Linderborg, K M, Holopainen-Mantila, U, Hietaniemi, V & Nordlund, E 2021, ' Predicting the Properties of Industrially Produced Oat Flours by the Characteristics of Native Oat Grains or Non-Heat-Treated Groats ', Foods, vol. 10, no. 7, 1552 . https://doi.org/10.3390/foods10071552
Foods, Vol 10, Iss 1552, p 1552 (2021)
Volume 10
Issue 7
Jokinen, I, Pihlava, J M, Puganen, A, Sontag-Strohm, T, Linderborg, K M, Holopainen-Mantila, U, Hietaniemi, V & Nordlund, E 2021, ' Predicting the Properties of Industrially Produced Oat Flours by the Characteristics of Native Oat Grains or Non-Heat-Treated Groats ', Foods, vol. 10, no. 7, 1552 . https://doi.org/10.3390/foods10071552
The aim of this study was to determine whether the properties of the native oat grain or non-heat-treated groats (laboratory-scale dehulling) can be used to predict the quality of the industrially produced oat flour produced from heat-treated groats.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.