Zobrazeno 1 - 10
of 51
pro vyhledávání: '"Pu, Yuehong"'
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 49, Iss 2, Pp 42-46 (2024)
旨在高值化利用青刺果榨油后副产物青刺果粕中的蛋白质,以青刺果粕为原料,提取青刺果蛋白并制备蛋白酶解物,采用活菌吸附法联合反相高效液相色谱(RP-HPLC)从蛋白酶解物中筛选出抗
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f70fc5db372b4815b09b0c648f8ed175
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 January 2024 430
Autor:
Jia, Rong, He, Ying, Liao, Guozhou, Yang, Zijiang, Gu, Dahai, Pu, Yuehong, Huang, Ming, Wang, Guiying
Publikováno v:
In Food Research International October 2023 172
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yang, Zijiang, Liao, Guozhou, Wan, Daqian, Kong, Weicheng, Li, Cong, Gu, Dahai, Pu, Yuehong, Ge, Changrong, Wang, Guiying
Publikováno v:
In Food Research International December 2022 162 Part B
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pu, Yuehong1 (AUTHOR), Qian, Fenghua1 (AUTHOR), Guo, Jian1 (AUTHOR), Sha, Yuanyuan1 (AUTHOR), Qian, Yiming1 (AUTHOR) qianym0236@yeah.net
Publikováno v:
Neurotoxicity Research. Feb2022, Vol. 40 Issue 1, p267-275. 9p.
Publikováno v:
China Oils & Fats; 2024, Vol. 49 Issue 2, p42-46, 5p