Zobrazeno 1 - 10
of 77
pro vyhledávání: '"Pu, Shuaihua"'
Autor:
Pu, Shuaihua
It is well established that replacing dietary saturated fatty acids with unsaturated fatty acids reduces cardiovascular disease (CVD) risk. Although epidemiological and clinical evidence indicate health benefits of consuming various fatty acid classe
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/1993/31256
Autor:
Pu, Shuaihua
The incidence of foodborne outbreaks linked to fresh produce has increased in the United States. Particularly noteworthy was the 2006 Escherichia coli O157:H7 outbreak associated with pre-packaged baby spinach. Factors affecting the contamination of
Externí odkaz:
http://etd.lsu.edu/docs/available/etd-08162009-211103/
Autor:
Pu, Shuaihua, Rodríguez-Pérez, Celia, Ramprasath, Vanu Ramkumar, Segura-Carretero, Antonio, Jones, Peter J.H.
Publikováno v:
In Vascular Pharmacology December 2016 87:60-65
Autor:
Jones, Peter JH, Senanayake, Vijitha K, Pu, Shuaihua, Jenkins, David JA, Connelly, Philip W, Lamarche, Benoît, Couture, Patrick, Charest, Amélie, Baril-Gravel, Lisa, West, Sheila G, Liu, Xiaoran, Fleming, Jennifer A, McCrea, Cindy E, Kris-Etherton, Penny M
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition July 2014 100(1):88-97
Autor:
Senanayake, Vijitha K.1,2 vijitha_senanayake@umanitoba.ca, Pu, Shuaihua1 pus@cc.umanitoba.ca, Jenkins2, David A.3 nutritionproject@smh.ca, Lamarche, Benoît4 Benoit.Lamarche@fsaa.ulaval.ca, Kris-Etherton, Penny M.5 pmk3@psu.edu, West, Sheila G.5,6 sgw2@psu.edu, Fleming, Jennifer A.5 jas58@psu.edu, Xiaoran Liu5 xwl5082@psu.edu, McCrea, Cindy E.6 cem5435@psu.edu, Jones, Peter J.1 peter_jones@umanitoba.ca
Publikováno v:
Trials. 2014, Vol. 15 Issue 1, p1-23. 23p. 1 Diagram, 5 Charts.
Publikováno v:
Lipid Technology. Mar2013, Vol. 25 Issue 3, p63-66. 4p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Liu, Xiaoran, Kris-Etherton, Penny M., West, Sheila G., Lamarche, Benoît, Jenkins, David J. A., Fleming, Jennifer A., McCrea, Cindy E., Pu, Shuaihua, Couture, Patrick, Connelly, Philip W., Jones, Peter J. H.
To determine the effect of diets low in saturated fatty acids and high in monounsaturated fatty acids (MUFA) or polyunsaturated fatty acids on body composition in participants at risk for metabolic syndrome (MetS).This study was a randomized, crossov
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid________::3e4d81fbf2cc897a0942c6f17ed636eb
https://europepmc.org/articles/PMC5119743/
https://europepmc.org/articles/PMC5119743/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.