Zobrazeno 1 - 10
of 14
pro vyhledávání: '"Pu, Hongmei"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pu, Hongmei1 (AUTHOR), Cui, Yifan2 (AUTHOR), Wang, Haidan1 (AUTHOR), Yu, Lijuan2 (AUTHOR), Yang, Dezhi2 (AUTHOR), Yang, Yaling2 (AUTHOR), Li, Hong3 (AUTHOR) ynveg@163.com
Publikováno v:
Journal of the Iranian Chemical Society. Dec2024, Vol. 21 Issue 12, p2943-2953. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 251, p 02031 (2021)
The aim of this study was to investigate the effect of 20 mg/L 2,4-D on the quality during ripening of on-tree longan fruits. We investigated external and internal properties of the on-tree longan fruits. The results showed that 2,4-D treatment promo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cbb8f36fb1084202b1bfa2f8d968ea69
Publikováno v:
Journal of the Iranian Chemical Society; 20240101, Issue: Preprints p1-11, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology. 55:2428-2440
During the natural air drying process of maca, the content of total glucosinolates decreased significantly in the first two months of drying, accompanied by the mass synthesis of macamides. Two kinds of glucosinolates and most of the known classes of
Autor:
Mansur, K.H.M., Fu, Y., Liu, Yunfen, Liao, Lingyan, Yin, Feilong, Guan, Boyang, Pu, Hongmei, Kang, Chao, Shuai, Liang
Publikováno v:
E3S Web of Conferences; 4/15/2021, Vol. 251, p1-6, 6p
Publikováno v:
2012 Fourth International Symposium on Information Science & Engineering; 2012, p453-455, 3p
Publikováno v:
Proceedings of SPIE; October 2011, Vol. 8285 Issue: 1 p828540-828540-8