Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"Ptichkina, N.M."'
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids January 2019 86:184-192
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 6, Iss 1, Pp 90-98 (2018)
Marshmallow is a special kind of chewing souffle, prepared on the basis of sugar and gelatin, belongs to popular confectionery products. The study aims at developing a marshmallow technology with the replacement of gelatin (taking into account religi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cd025b3b9f604d8db9d6f7d24dbe0c02
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 41, Iss 2, Pp 67-72 (2016)
At present people’s excessive consumption of fat and sugar as well as lack of food fiber lead to the so-called ‘diseases of civilization’ i.e. high cholesterol, development of diabetes and some forms of cancer or obesity. Therefore, functional
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2de177a6324546e3a54ca36c0e5d7bbf
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids 2008 22(1):192-195
The aim of this investigation is to address the technological challenge of producing jelly desserts by replacing gelatin (overcome religious and ethical constraints) by non-starch polysaccharides (PS) of plant, bacterial or algal origin - individuall
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::02245d83baf938d09d89ff0808b9eaaf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.