Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Pseudoxanthomonas taiwanensis"'
Autor:
Isty Adhitya Purwasena, Maghfirotul Amaniyah, Dea Indriani Astuti, Yoga Firmansyah, Yuichi Sugai
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-13 (2024)
Abstract Biosurfactants, as microbial bioproducts, have significant potential in the field of microbial enhanced oil recovery (MEOR). Biosurfactants are microbial bioproducts with the potential to reduce the interfacial tension (IFT) between crude oi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3697654c5f4349ccbd92ed7da385138e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Bioresource technology. 329
A consortium (HPP) with improved ability in biomass conversion was achieved by adjusting the proportion of Pseudoxanthomonas taiwanensis in a natural consortium (HP), but the mechanism behind was unknown. Herein, the diversities of microbial communit
Autor:
Jianbin Yan, Ran Du, Shizhong Li, Sandra Chang Zhang, Lei Zhang, Panlu Qi, Gang Zhao, Jihong Li
Publikováno v:
Biotechnology for Biofuels
Background Natural bacterial consortia are considered a promising solution for one-step production of ethanol from lignocellulose because of their adaptation to a wide range of natural lignocellulosic substrates and their capacity for efficient cellu
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.