Zobrazeno 1 - 10
of 58
pro vyhledávání: '"Pseudomonas syringae pv. garcae"'
Autor:
Marcelo Loran de Oliveira Freitas, Edson Ampélio Pozza, Helon Santos Neto, Adelia Aziz Alexandre Pozza, Leônidas Leoni Belan, Humberson Rocha da Silva, Paulo Estevão de Souza
Publikováno v:
Bioscience Journal, Vol 38, Pp e38043-e38043 (2022)
Bacterial blight of coffee (Pseudomonas syringae pv. garcae) is an important coffee disease and can be controlled using antibiotics and copper-based compounds. However, copper-based compounds raise doubts among coffee growers regarding bacterial blig
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a68d56415c72479dbaa1d3d6ae5f4689
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
New Phytologist, 2017 Feb 01. 213(3), 1315-1329.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/newphytologist.213.3.1315
Autor:
Joyce Alves Goulart da Silva, Mário Lúcio Vilela de Resende, Ingridy Simone Ribeiro, Adriene Ribeiro Lima, Luiz Roberto Marques Albuquerque, Ana Cristina Andrade Monteiro, Matheus Henrique Brito Pereira, Deila Magna dos Santos Botelho
Publikováno v:
Plants, Vol 10, Iss 9, p 1915 (2021)
Coffee production is one of the main agricultural activities in Brazil, and several coffee cultivars with disease resistance have already been developed. The secondary metabolites produced by plants are closely associated with defense strategies, and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1ba9636c2a744c27b75a5af856c6c5a0
Autor:
Ana Laura Midori Rossi Tomiyama, Lucas Mateus Rivero Rodrigues, Vinicius Teixeira Andrade, Luis Otavio Saggion Beriam, Suzete Aparecida Lanza Destéfano, Oliveiro Guerreiro Filho
Publikováno v:
Arquivos do Instituto Biológico, Vol 85, Iss 0 (2018)
ABSTRACT: Pseudomonas syringae van Hall, 1902, causes yield losses in innumerous economic important crops. On coffee trees, P. syringae pv. garcae causes the bacterial-halo-blight (BHB) and P. syringae pv. tabaci the bacterial-leaf-spot (BLS). Recent
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/536055e44a0348bfb25106ca7a0f5b10
Autor:
Luis Otavio Saggion Beriam, Flavia Rodrigues Alves Patrício, Karen Wolf Maciel, Lucas Mateus Rivero Rodrigues, Irene Maria Gatti de Almeida
Publikováno v:
Arquivos do Instituto Biológico, Vol 84, Iss 0 (2017)
RESUMO: Há várias bactérias que causam problemas para o cafeeiro, incluindo Pseudomonas cichorii, P. syringae pv. garcae, P. syringae pv. tabaci, Burkholderia andropogonis e Xylella fastidiosa, todas elas já descritas no Brasil. Tentativas de dif
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0fc1f8c863ed42e3aad0340e324b27ef
Autor:
Dhalton Shiguer Ito, Tomoru Sera, Gustavo Hiroshi Sera, Leandro Del Grossi, Fabio Seidi Kanayama
Publikováno v:
Crop Breeding and Applied Biotechnology, Vol 8, Iss 2, Pp 99-103 (2008)
The purpose of this study was to identify sources of resistance to Pseudomonas syringae pv. garcae in arabicacoffee cultivars. The experiment was set up in March 2003. The cultivars IAPAR 59, IPR97, IPR98, IPR99, IPR100, IPR101,IPR102, IPR103, IPR104
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d113928fb002476b8722eb26c4e7630a
Autor:
Mário Lúcio Vilela de Resende, Joyce Alves Goulart da Silva, Ana Cristina Andrade Monteiro, Ingridy Simone Ribeiro, Adriene Ribeiro Lima, Luiz Roberto Marques Albuquerque, Deila Magna dos Santos Botelho, Matheus Henrique Brito Pereira
Publikováno v:
Plants
Plants, Vol 10, Iss 1915, p 1915 (2021)
Plants, Vol 10, Iss 1915, p 1915 (2021)
Coffee production is one of the main agricultural activities in Brazil, and several coffee cultivars with disease resistance have already been developed. The secondary metabolites produced by plants are closely associated with defense strategies, and
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.