Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"Przybylski, Rémi"'
Autor:
Przybylski, Rémi
Le cruor bovin, déchet des abattoirs, est principalement composé d’hémoglobine, protéine riche en peptides antimicrobiens après hydrolyse par la pepsine porcine. L’objectif de cette thèse est de proposer une stratégie de valorisation de ce
Externí odkaz:
http://www.theses.fr/2016LIL10028/document
Publikováno v:
Waste & Biomass Valorization; Jun2024, Vol. 15 Issue 6, p3323-3337, 15p
Autor:
Bougherra, Fateh, Dilmi-Bouras, Abdelkader, Balti, Rafik, Przybylski, Rémi, Adoui, Faiza, Elhameur, Hacene, Chevalier, Mickaël, Flahaut, Christophe, Dhulster, Pascal, Naima, Nedjar
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods May 2017 32:112-122
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 November 2016 211:306-313
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ghribi, Abir Mokni, Sila, Assaâd, Przybylski, Rémi, Nedjar-Arroume, Naima, Makhlouf, Ines, Blecker, Christophe, Attia, Hamadi, Dhulster, Pascal, Bougatef, Ali, Besbes, Souhail *
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods January 2015 12:516-525
Autor:
Sila, Assaâd *, Hedhili, Karima, Przybylski, Rémi, Ellouz-Chaabouni, Semia, Dhulster, Pascal, Bougatef, Ali, Nedjar-Arroume, Naima
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods November 2014 11:322-329
Autor:
Galván D’Alessandro, Leandro, Vauchel, Peggy, Przybylski, Rémi, Chataigné, Gabrielle, Nikov, Iordan, Dimitrov, Krasimir
Publikováno v:
In Separation and Purification Technology 13 December 2013 120:92-101
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.