Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Pryen, F."'
Autor:
Ostan, R., Béné, M.C., Spazzafumo, L., Pinto, A., Donini, L.M., Pryen, F., Charrouf, Z., Valentini, L., Lochs, H., Bourdel-Marchasson, I., Blanc-Bisson, C., Buccolini, F., Brigidi, P., Franceschi, C., d'Alessio, P.A.
Publikováno v:
In Clinical Nutrition August 2016 35(4):812-818
Autor:
Buccolini F., D'Alessio P., Pryen F., Pierre S., Boudel Marchasson I., Lochs H., Valentini L., Donini L. M., Pinto A., HRELIA, SILVANA, HRELIA, PATRIZIA, BRIGIDI, PATRIZIA, FRANCESCHI, CLAUDIO, OSTAN, RITA
In literature, some of the main factors defining the quality of aging are related to the inflammatory status (IS), oxidative stress (OX) and gut microbiota (GM) alterations. These elements may increase prevalence of age-related anorexia associated to
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::cd10ec4e2115917c831e204db69a244a
http://hdl.handle.net/11585/126911
http://hdl.handle.net/11585/126911
Autor:
Pinto, Alessandro, Hrelia, S., Rosano, Aldo, DE STEFANO, D., Asprino, Rosa, Toselli, Lucia, Malaguti, M., Hrelia, P., Valentini, L., BOURDEL MARCHASSON, I., Buccolini, F., Pryen, F., D’Alessio, P., Lochs, H., Franceschi, C., Ostan, R.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3686::bd522f1a9896862f60282a61f07fbd37
http://hdl.handle.net/11573/784104
http://hdl.handle.net/11573/784104
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
FISCHER, André, BLANC-BISSON, Christèle, DONINI, Lorenzo Maria, VALENTINI, Luzia, PINTO, Alessandro, BOURDEL-MARCHASSON, Isabelle, OSTAN, Rita, BRIGIDI, Patrizia, TURRONI, Silvia, HRELIA, Silvana, HRELIA, Patrizia, BERESWILL, Stefan, LEONCINI, Emanuela, MALAGUTI, Marco, ELE BLANC-BISSON, Christ, DURRIEU, Jessica, SPAZZAFUMO, Liana, BUCCOLINI, Fabio, PRYEN, Florence, DONINI, Lorenzo, FRANCESCHI, Claudio, LOCHS, Herbert
Publikováno v:
Clinical Nutrition
Clinical Nutrition, Elsevier, 2015, 34 (4), pp.593-602. ⟨10.1016/j.clnu.2014.09.023⟩
Clinical Nutrition, Elsevier, 2015, 34 (4), pp.593-602. ⟨10.1016/j.clnu.2014.09.023⟩
OBJECTIVES: To assess the impact of a personalized diet, with or without addition of VSL#3 preparation, on biomarkers of inflammation, nutrition, oxidative stress and intestinal microbiota in 62 healthy persons aged 65-85 years. DESIGN: Open label, r