Zobrazeno 1 - 10
of 1 511
pro vyhledávání: '"Prunus cerasus"'
Publikováno v:
Vědecké Práce Ovocnářské, Vol 30, Iss 1, Pp 28-35 (2024)
This article presents the results of testing the effect of virus infection on the frost resistance of sour cherry varieties of Ukrainian breeding. ‘Ksenia’ and ‘Boguslavka’ varieties were used. Damage to the tissues of buds and shoots at temp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4eeb7f8b4bbb44e9a6497f76a7ffed88
Publikováno v:
Journal of CO2 Utilization, Vol 85, Iss , Pp 102890- (2024)
Valorisation of fruit processing by-products and waste is an important task for increasing the sustainability of agro-food sector. In this study, pitted sour cherry pomace was mechanically pre-fractionated into the 6 different particle size (>10, 4
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fc03b87353c34fda86071923e3183cb1
Publikováno v:
Spanish Journal of Agricultural Research, Vol 22, Iss 2 (2024)
Aim of study: This study was conducted to determine the suitability of seven clonal and one seedling rootstocks for grafting of sour cherry cv. ‘Šumadinka’ trough early tree growth, precocity, productivity and fruit quality. Aim of study: To
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9994046b3fdc4f5082d43678aed40752
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 13, Iss 5, p 553 (2024)
Sour cherry (Prunus cerasus L.) is a deciduous tree belonging to the Rosaceae Juss. family. Cherry leaves are an underutilized source of biologically active compounds. The aim of this study was to determine the composition of the phenolic compounds,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/70ee502473bd40f68b41c8739e125772
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zachary T. Brym, Brent L. Black
Publikováno v:
HortScience, Vol 56, Iss 11, Pp 1402-1407 (2021)
‘Montmorency’ tart cherry trees (Prunus cerasus L.) are grown commercially in the United States in low-density systems. Commercial tart cherry orchard design has not changed significantly over the past 50 years, but there is some variation from f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/71cff04da7564c399ae78d312abe7329
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.