Zobrazeno 1 - 10
of 65
pro vyhledávání: '"Prunoideae"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 13 (2023)
Fruit phenotypic information reflects all the physical, physiological, biochemical characteristics and traits of fruit. Accurate access to phenotypic information is very necessary and meaningful for post-harvest storage, sales and deep processing. Th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/19247d7a68a541f28d3b6750c2186725
Publikováno v:
Biologia Plantarum, Vol 56, Iss 2, Pp 201-209 (2012)
Fruit crops have a growing economic importance worldwide and molecular genetics might be useful in solving many problems that arise during commercial production. One of the fields that have attracted intense attention is the molecular basis of self-i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e2d09c6a223c4a1794e3fd42753de46d
Publikováno v:
Biosystems Diversity. 16(2):117-121
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=623621
Экологическая культура и охрана окружающей среды: III Дорофеевские чтения : материалы междунар. науч.-практ. конференции, Витебск, 28-29 октя
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3041::2920ad9d2a6fe4bff48f039eb8b9570a
https://lib.vsu.by/xmlui/handle/123456789/25264
https://lib.vsu.by/xmlui/handle/123456789/25264
Экологическая культура и охрана окружающей среды: III Дорофеевские чтения : материалы междунар. науч.-практ. конференции, Витебск, 28-29 октя
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3041::e58dc543d739b41e347766ff38d97393
https://lib.vsu.by/xmlui/handle/123456789/25649
https://lib.vsu.by/xmlui/handle/123456789/25649
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
María D. Raffo, Carlos A. Stortz, Ariel Roberto Vicente, Gloria Silvia Salato, Nora M.A. Ponce
Publikováno v:
Postharvest Biology and Technology. 84:66-73
Firmness is a major quality attribute of fresh cherries, and is also a main factor affecting susceptibility to bruising andpostharvest rots.Inorder to identify the factorsdetermining the texturaldifferences between genotypes, we evaluated the solubil