Zobrazeno 1 - 10
of 425
pro vyhledávání: '"Prukner, V."'
Autor:
Kalachova T; Institute of Experimental Botany, Czech Academy of Sciences, Rozvojová 313, 165 00 Prague 6, Lysolaje, Czech Republic., Jindřichová B; Institute of Experimental Botany, Czech Academy of Sciences, Rozvojová 313, 165 00 Prague 6, Lysolaje, Czech Republic., Pospíchalová R; Institute of Experimental Botany, Czech Academy of Sciences, Rozvojová 313, 165 00 Prague 6, Lysolaje, Czech Republic., Fujera J; Institute of Plasma Physics of the Czech Academy of Sciences, U Slovanky 2525/1a, 182 00 Praha 8, Czech Republic., Artemenko A; Institute of Physics, Czech Academy of Sciences, Cukrovarnická 10, 162 00 Prague, Czech Republic., Jančík J; Institute of Experimental Botany, Czech Academy of Sciences, Rozvojová 313, 165 00 Prague 6, Lysolaje, Czech Republic., Antonova A; Institute of Experimental Botany, Czech Academy of Sciences, Rozvojová 313, 165 00 Prague 6, Lysolaje, Czech Republic., Kylián O; Department of Macromolecular Physics, Faculty of Mathematics and Physics, Charles University, V Holešovičkách 2, 180 00 Prague, Czech Republic., Prukner V; Institute of Plasma Physics of the Czech Academy of Sciences, U Slovanky 2525/1a, 182 00 Praha 8, Czech Republic., Burketová L; Institute of Experimental Botany, Czech Academy of Sciences, Rozvojová 313, 165 00 Prague 6, Lysolaje, Czech Republic., Šimek M; Institute of Plasma Physics of the Czech Academy of Sciences, U Slovanky 2525/1a, 182 00 Praha 8, Czech Republic., Homola T; Institute of Plasma Physics of the Czech Academy of Sciences, U Slovanky 2525/1a, 182 00 Praha 8, Czech Republic.
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2024 Mar 20; Vol. 72 (11), pp. 5609-5624. Date of Electronic Publication: 2024 Mar 11.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ambrico P.F., Simek M., Ambrico M., Morano M., Prukner V., Minafra A., Allegretta I., Porfido C., Senesi G.S., Terzano R.
Publikováno v:
3rd International Workshop on Plasma Agriculture-IWOPA 2021, Greifswald, Germany, 1-3 March 2021
info:cnr-pdr/source/autori:Ambrico P.F.; Simek M.; Ambrico M.; Morano M.; Prukner V.; Minafra A.; Allegretta I.; Porfido C.; Senesi G.S.; Terzano R./congresso_nome:3rd International Workshop on Plasma Agriculture-IWOPA 2021/congresso_luogo:Greifswald, Germany/congresso_data:1-3 March 2021/anno:2021/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
info:cnr-pdr/source/autori:Ambrico P.F.; Simek M.; Ambrico M.; Morano M.; Prukner V.; Minafra A.; Allegretta I.; Porfido C.; Senesi G.S.; Terzano R./congresso_nome:3rd International Workshop on Plasma Agriculture-IWOPA 2021/congresso_luogo:Greifswald, Germany/congresso_data:1-3 March 2021/anno:2021/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
The need of environment-friendly strategies for food production and plant protection makes the use of plasma-assisted technologies in agriculture as an innovative practice [1]. The non-equilibrium character of low temperature plasmas enables the prod
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::4b767d5f7065267e950c7d813d7d242a
https://publications.cnr.it/doc/465671
https://publications.cnr.it/doc/465671
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Plasma Sources Science & Technology; Mar2020, Vol. 29 Issue 3, p1-7, 7p