Zobrazeno 1 - 10
of 76
pro vyhledávání: '"Pru p 7"'
Autor:
Marco Spalletti, Valentina Lasala, Paolo Cameli, Laura Bergantini, Marco Saletti, Valerio Beltrami, Elena Bargagli, Miriana d’Alessandro
Publikováno v:
Allergies, Vol 3, Iss 3, Pp 177-183 (2023)
Pollen food allergy syndrome (PFAS) is an allergic reaction to specific foods in persons previously sensitised to pollen. The diagnosis of PFAS is made after taking a patient’s medical history and, in some cases, conducting skin tests and oral food
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5d32e18b57e3481aa6688c4c52755e74
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lisa Tuppo, Claudia Alessandri, Ivana Giangrieco, Maurizio Tamburrini, Ricardo Hernandez Arriaza, Maksymilian Chruszcz, Adriano Mari, Maria Antonietta Ciardiello
Publikováno v:
Frontiers in Allergy, Vol 2 (2021)
Background: The literature reports describing allergic symptoms against apples in the patients sensitized to the gibberellin-regulated proteins (GRPs) suggested the presence of an allergenic GRP in this fruit.Objective: This study aimed to assess the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6c5f1ef6e46649c896e4da391c8a4008
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Simona Barni, Davide Caimmi, Fernanda Chiera, Pasquale Comberiati, Carla Mastrorilli, Umberto Pelosi, Francesco Paravati, Gian Luigi Marseglia, Stefania Arasi
Peach allergy is emerging as a common type of fresh-fruit allergy in Europe, especially in the Mediterranean area. The clinical manifestations of peach allergy tend to have a peculiar geographical distribution and can range from mild oral symptoms to
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::cce58144037a7d6a0047d94295340744
http://hdl.handle.net/11568/1135419
http://hdl.handle.net/11568/1135419
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Serrano, Eva
Publikováno v:
Sciences du Vivant [q-bio]. 2020
Introduction : les fruits et légumes apparaissent comme l’étiologie la plus commune des allergies alimentaires de l’adolescent et de l’adulte. Pru p 7 est un allergène de la pêche appartenant à la famille des gibberellin-regulated proteins
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::97bbe9e4d07c3cffa9bad9d42f71e4a8
https://dumas.ccsd.cnrs.fr/dumas-02990486/document
https://dumas.ccsd.cnrs.fr/dumas-02990486/document