Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Provijn P"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Joke Meheus, Dagmar Provijn
Publikováno v:
Theoria, Vol 22, Iss 3, Pp 295-304 (2009)
In this paper, we present the outline for a goal-directed proof procedure for abductive reasoning and compare this procedure with Aliseda’s approach
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/97a9b74205f4470bbb57f51947df29d3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tzompa-Sosa DA; Food Structure and Function Research Group, Department of Food Technology, Safety and Health, Ghent University, Ghent, Belgium., Provijn P; Food Structure and Function Research Group, Department of Food Technology, Safety and Health, Ghent University, Ghent, Belgium., Gellynck X; Department of Agricultural Economics, Ghent University, Ghent, Belgium., Schouteten JJ; Department of Agricultural Economics, Ghent University, Ghent, Belgium.
Publikováno v:
Journal of food science [J Food Sci] 2023 Mar; Vol. 88 (S1), pp. 130-146. Date of Electronic Publication: 2022 Dec 08.
Autor:
Tzompa-Sosa DA; Food Structure & Function Research group, Department of Food Technology, Food Safety and Health, Faculty of Bioscience Engineering, Ghent University, Coupure Links 653, 9000 Ghent, Belgium. Electronic address: daylan.tzompa@ugent.be., Dewettinck K; Food Structure & Function Research group, Department of Food Technology, Food Safety and Health, Faculty of Bioscience Engineering, Ghent University, Coupure Links 653, 9000 Ghent, Belgium., Provijn P; Food Structure & Function Research group, Department of Food Technology, Food Safety and Health, Faculty of Bioscience Engineering, Ghent University, Coupure Links 653, 9000 Ghent, Belgium., Brouwers JF; Research Group Analysis Techniques in Life Science, Avans University of Applied Science, 4818 AJ Breda, The Netherlands., De Meulenaer B; Laboratory of Food Chemistry, Department of Food Technology, Food Safety and Health, Faculty of Bioscience Engineering, Ghent University, Coupure Links 653, 9000 Ghent, Belgium., Oonincx DGAB; Animal Nutrition Group, Wageningen University & Research Centre, 6700 EV Wageningen, The Netherlands; Laboratory of Entomology, Wageningen University & Research Centre, 6700 EV Wageningen, The Netherlands.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2021 Aug 30; Vol. 354, pp. 129493. Date of Electronic Publication: 2021 Mar 19.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Arp, Carlos Gabriel, Pasini, Gabriella
Publikováno v:
Foods; Nov2024, Vol. 13 Issue 22, p3587, 20p
Autor:
González-Guzmán, Marcos E., Del-Aguila-Arcentales, Shyla, Alvarez-Risco, Aldo, Rojas-Osorio, Mercedes, Yáñez, Jaime A., Pandiselvam, Ravi
Publikováno v:
International Journal of Food Science; 10/15/2024, Vol. 2024, p1-12, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.