Zobrazeno 1 - 10
of 43 021
pro vyhledávání: '"Protein yield"'
Autor:
Bognár, László1,2 (AUTHOR) bognar@holstein.hu, Kőrösi, Zsolt Jenő1,2 (AUTHOR) korosi@holstein.hu, Bene, Szabolcs Albin3 (AUTHOR) bene.szabolcs.albin@uni-mate.hu, Szabó, Ferenc2 (AUTHOR), Anton, István3 (AUTHOR) anton.istvan@uni-mate.hu, Zsolnai, Attila3 (AUTHOR) zsolnai.attila@uni-mate.hu
Publikováno v:
Animals (2076-2615). Dec2024, Vol. 14 Issue 23, p3518. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yeremko, Liudmyla1 (AUTHOR) lyeremko@iung.pulawy.pl, Hanhur, Volodymyr2 (AUTHOR) volodymyr.hanhur@pdaa.edu.ua, Staniak, Mariola1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Agronomy. May2024, Vol. 14 Issue 5, p1004. 19p.
Publikováno v:
JDS Communications, Vol 5, Iss 6, Pp 543-547 (2024)
A recent study assessed the ability of 4 feed evaluation models to predict milk protein yield (MPY) in a commercial context, with data of 541 cows from 23 dairy herds in the province of Québec, Canada. However, the recently published Nutrient Requir
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2d2497ba9c0149d297d549905371e4db
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fuso, Andrea1 (AUTHOR) andrea.fuso@unipr.it, Leni, Giulia2 (AUTHOR) giulia.leni@unicatt.it, Caligiani, Augusta1 (AUTHOR) augusta.caligiani@unipr.it
Publikováno v:
Molecules. Sep2024, Vol. 29 Issue 17, p4220. 13p.
Autor:
Jonas Körber, Adrian Körzendörfer
Publikováno v:
Future Foods, Vol 10, Iss , Pp 100470- (2024)
Even though oat-based milk substitutes offer numerous nutritional benefits, one of their major disadvantages is the low protein content. To overcome this issue, the impact of the decanter process on the protein yield was investigated. A design of exp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1229a1a537e04c09982b2372908e10f8