Zobrazeno 1 - 10
of 219
pro vyhledávání: '"Protein transition"'
Publikováno v:
BMC Public Health, Vol 24, Iss 1, Pp 1-16 (2024)
Abstract Background A shift away from diets high in animal-based foods towards diets high in plant-based foods is desirable considering human health, environmental sustainability, and animal welfare. As the food environment plays a crucial role in sh
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/15e9a4746d16452284346415eaf62a92
Publikováno v:
Sustainable Futures, Vol 7, Iss , Pp 100183- (2024)
Meat-free foodstuffs that emulate key properties of meat, meat alternatives, are portrayed as instruments to contribute to a dietary transition towards more protein from non-animal sources, a protein transition. Although they promise the large audien
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8d6ab2fc90654461812b9b14cfc95aa4
Autor:
Frontiers Production Office
Publikováno v:
Frontiers in Sustainability, Vol 4 (2023)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e7e29a91558b4faebe956322e0a9375e
Autor:
Quinten Masijn, Sophie Libberecht, Annabel Meyfroot, Olivier Goemaere, Jana Hanskens, Ilse Fraeye
Publikováno v:
Heliyon, Vol 9, Iss 9, Pp e18894- (2023)
Despite their popularity, plant-based food gel systems (GS) sometimes have suboptimal texture compared to animal-based products. Therefore, 4 commercial plant proteins (from mung bean, pea, potato and soybean) and 2 commercial plant fats (sunflower o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5a7bd7ff91cf4730ad47991a14372755
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Christophe Béné, Mark Lundy
Publikováno v:
Frontiers in Sustainability, Vol 4 (2023)
In this paper we revisit the current debate between red meat vs. alternative protein and explore the respective contribution that those two polarized discourses claim to make in relation to the new international agenda on transforming food systems to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2d5a2793830644279d03d4b2ef9bcb84
Autor:
Paloviita, Ari
Publikováno v:
British Food Journal, 2021, Vol. 123, Issue 13, pp. 73-87.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-09-2020-0816
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.