Zobrazeno 1 - 10
of 639
pro vyhledávání: '"Protein sparing"'
Publikováno v:
Aquaculture Reports, Vol 39, Iss , Pp 102473- (2024)
Yupingfeng polysaccharide (YPP) is a powerful composite polysaccharide with various potential effects. In this experiment, largemouth bass with an initial weight of 8.7 ± 0.05 g were fed five different diets. These included a normal control group di
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7b87d831c3924ef3bd603f0474a09ca9
Autor:
Ainulyakin Hasan Imlani, Dedi Jusadi, Muhammad Agus Suprayudi, Julie Ekasari, Ichsan Ahmad Fauzi, Mary Joyce Guinto-Sali, Imam Tri Wahyudi
Publikováno v:
Aquaculture Reports, Vol 36, Iss , Pp 102125- (2024)
Cinnamaldehyde is an active organic compound and an aromatic aldehyde substance found in cinnamon oil. It is a new feed supplement for animals that can improve growth, nutrient digestion and absorption, lipid use, and immunity. The present study eval
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/efe240a4fe014d75933c0fbb0847d77d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ilaria Ernesti, Francesco Baratta, Mikiko Watanabe, Renata Risi, Elisabetta Camajani, Agnese Persichetti, Dario Tuccinardi, Stefania Mariani, Carla Lubrano, Alfredo Genco, Giovanni Spera, Lucio Gnessi, Sabrina Basciani
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
IntroductionThe Very Low-Calorie Ketogenic Diet (VLCKD) has emerged as a safe and effective intervention for the management of metabolic disease. Studies examining weight loss predictors are scarce and none has investigated such factors upon VLCKD tr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9eb1952f3a6a4253ba13b97014092c24
Interactive effects of protein and energy intake on nutrient partitioning and growth in Nile tilapia
Autor:
G.D.P. Konnert, E. Martin, W.J.J. Gerrits, S.W.S. Gussekloo, K. Masagounder, J. Mas-Muñoz, J.W. Schrama
Publikováno v:
Animal, Vol 16, Iss 4, Pp 100494- (2022)
Studies of fish growth response to changes in dietary protein and energy content are often conducted with fish fed to apparent satiation or at fixed percentages of their body mass. Such designs result in simultaneous changes in protein and non-protei
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a2e4d63d62894aa4bf46b7a7246c1fcf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 8 (2021)
Low carbohydrates diets (LCDs), which provide 20–120 g of carbohydrates per day, have long been used as therapeutic options in the treatment of severe obesity, type 2 diabetes mellitus and other morbid conditions, with good results in terms of weig
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d9d313e9b0574738954b448c035bc7d8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.