Zobrazeno 1 - 10
of 1 563
pro vyhledávání: '"Protein requirement"'
Autor:
Zhidong Song, Yuhua Liu, Peiyu Li, Baoshan Li, Tiantian Hao, Xiaoyan Wang, Chengqiang Wang, Lu Li
Publikováno v:
Aquaculture Reports, Vol 38, Iss , Pp 102333- (2024)
A feeding trial was conducted to evaluate growth, body composition, serum biochemistry, digestion and metabolism, and oxidation resistence of S. schlegelii fed 9 diets in a 3×3 factorial design (protein levels: 44 %, 48 %, 52 %; lipid levels: 6 %, 1
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cb0a1316c3de4b33939614de2874a94f
Autor:
Yingxu Huangfu, Peng Qu, Dayin Liu, Xinyu Wang, Dong Huang, Zhenhua Wu, Javad Sahandi, Kangsen Mai, Wenbing Zhang
Publikováno v:
Aquaculture Reports, Vol 36, Iss , Pp 102139- (2024)
The present study aimed to comparatively evaluate the protein requirements of large yellow croaker (initial body weight: 17.03 ± 0.11 g) fed with five dietary protein sources including fish meal (FM), cottonseed protein concentrate (CPC), Clostridiu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d51560db44df4b59925fde32fae2a801
Autor:
Honghao Jin, Yu Li, Chuanbo Xiao, Wenbo Sun, Fan Liu, Zhenlin Ke, Shengfu Zhao, Feng Qin, Kai Lei, Jiaqian Wu, Hua Ye, Yuanfa He, Xuliang Zhai, Yong Lin, Dapeng Wang, Guangjun Lv, Hui Luo
Publikováno v:
Aquaculture Reports, Vol 35, Iss , Pp 101949- (2024)
To assess the optimal dietary protein requirement of adult red swamp crayfish (Procambarus clarkii) farming in the rice field, six isoenergetic and isolipid diets were formulated to contain graded levels of 28%, 31%, 34%, 37%, 40% and 43% crude prote
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c92dc358caf34c64bfe9e30eec1a523b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Amalie K.S. Frederiksen, Anne Marie Beck, Yvette C. Luiking, Jolien M. Hofstede, Anne W. Knudsen, Tina Munk
Publikováno v:
Clinical Nutrition Open Science, Vol 42, Iss , Pp 148-159 (2022)
Summary: Background & Aim: Older patients with hip fracture are often malnourished or at risk of developing malnutrition. Poor oral food intake and difficulties reaching the recommended protein intake have been reported in this population. Recently p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/63cd705ef84143f287e4628bc9057396
Publikováno v:
Scientific Papers Animal Science and Biotechnologies, Vol 43, Iss 1, Pp 15-15 (2023)
Traditionally, the energy and protein allowances are designed to produce as high as possible performance (we shall refer subsequently to the daily weight gain). Only few systems of assessing the energy and nutrient requirement offer the possibility t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/efa4691ef4e84fddb71712b2f6c042f5
Autor:
Gabrielle Catarine Castro Pereira, José Jordão Filho, Leonardo Augusto Fonseca Pascoal, Gilnara Caroliny Araújo dos Santos, David Rwbystanne Pereira da Silva, Cleber Franklin Santos de Oliveira, Danilo Teixeira Cavalcante, José Humberto Vilar da Silva
Publikováno v:
Revista Brasileira de Zootecnia, Vol 51 (2022)
ABSTRACT The objective of this study was to evaluate whether replacing corn starch (CS) energy with isolated soy protein (ISP) and soybean oil (SO) and the ambient temperature affect the protein and energy requirements for maintenance and gain of Eur
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c2bdee0143d84c57830f2c2a54826c15
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.