Zobrazeno 1 - 10
of 104
pro vyhledávání: '"Protein ingredient"'
Autor:
Seemab Zehra, Joseph Leopoldo Q. Laranja, Aboobucker Siddik Abulkasim, Reda Saleh, Paulo H. De Mello, Edoardo Pantanella, Jorge Alarcon, Abdulaziz M. Al-Suwailem, A. Al Shaikhi, Brett D. Glencross, Asaad H. W. Mohamed
Publikováno v:
Animals, Vol 14, Iss 6, p 933 (2024)
Two separate feeding trials were undertaken to benchmark a series of commercial diets and determine the nutrient and energy apparent digestibility coefficients of a variety of protein-based feed ingredients when fed to sobaity seabream, Sparidentex h
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8e243dab6b154f0abcafdb729beff982
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 99, Iss , Pp 106539- (2023)
The possibility of reducing the amount of fresh water used during alkaline the pH-shift processing of salmon head (SH) and herring frame (HF) was evaluated with ultrasound (US) as a tool to mitigate its negative effects on protein yield. The role of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5e86a86340b94a85a296c96b4295a14f
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 22, p 4056 (2023)
Bovine colostrum (BC) and mature bovine milk are highly nutritious. In addition to being consumed by adults, these dairy products are also used as protein ingredients for infant formula. However, the differences in the nutritional composition of BC a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9036a56e05e64c38b418371e08cb8a30
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Animal Bioscience, Vol 34, Iss 7, Pp 1181-1192 (2021)
Objective The objective of the current study was to investigate the effects of dietary hatchery by-products (HBPs) as a replacement of fish meal (FM) on growth performance, relative organ weight, plasma measurements, immune organ index, meat quality,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aaefef66e51b41d4acc93db0f9f5158f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Janice Ribeiro Lima, Ídila Maria da Silva Araújo, Cláudia Oliveira Pinto, Mayara Lima Goiana, Maria do Carmo Passos Rodrigues, Larissa Vieira de Lima
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food Technology, Vol 24 (2021)
Abstract Broken kernels are among the by-products of processing cashew nuts which have less commercial value. The present work aimed to obtain a cashew kernel protein concentrate from broken kernels, and then characterize it as well as using it in a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0d48b13bf5d6448e898d16c7086925c6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.