Zobrazeno 1 - 10
of 12 145
pro vyhledávání: '"Protein enrichment"'
Autor:
O'Connell, Liam C.1,2 (AUTHOR), Johnson, Victoria1 (AUTHOR), Otis, Jessica P.1 (AUTHOR), Hutton, Anika K.1,3 (AUTHOR), Murthy, Anastasia C.1,4 (AUTHOR), Liang, Mark C.1,5 (AUTHOR), Wang, Szu-Huan1 (AUTHOR), Fawzi, Nicolas L.1 (AUTHOR), Mowry, Kimberly L.1 (AUTHOR) kimberly_mowry@brown.edu
Publikováno v:
Scientific Reports. 11/14/2024, Vol. 12 Issue 1, p1-12. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Liam C. O’Connell, Victoria Johnson, Jessica P. Otis, Anika K. Hutton, Anastasia C. Murthy, Mark C. Liang, Szu-Huan Wang, Nicolas L. Fawzi, Kimberly L. Mowry
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-12 (2024)
Abstract Proteins containing both intrinsically disordered regions (IDRs) and RNA binding domains (RBDs) can phase separate in vitro, forming bodies similar to cellular biomolecular condensates. However, how IDR and RBD domains contribute to in vivo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ba55eec39d9e48a8bad7b8e990f85b70
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wockenfuss, Luise, Lammers, Volker, Heinz, Volker, Sozer, Nesli, Silventoinen-Veijalainen, Pia
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering November 2023 357