Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Protein cost"'
Publikováno v:
Synthetic and Systems Biotechnology, Vol 8, Iss 4, Pp 629-639 (2023)
Utilizing anaerobic metabolisms for the production of biotechnologically relevant products presents potential advantages, such as increased yields and reduced energy dissipation. However, lower energy dissipation may indicate that certain reactions a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8c93bb8f0b5546ce9c848669f4f450e7
Autor:
M. G. Povod, V. O. Opara, O. G. Mykhalko, M. G. Povoznikov, V. Y. Lykhach, I. B. Voshchenko, B. V. Gutyj, I. S. Moisei
Publikováno v:
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького. Серія: Сільськогосподарські науки, Vol 24, Iss 97, Pp 3-15 (2022)
The article studied the dependence of productive qualities and feed cost on the growth of pigs during rearing and fattening with partial (50 %) and complete (100 %) replacement of soybean meal with high-protein protein concentrate “Proglot” in th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/beef67e7ca77455c8a85a86c0586f678
Autor:
Jonathan Lo, Chao Wu, Jonathan R. Humphreys, Bin Yang, Zhenxiong Jiang, Xin Wang, PinChing Maness, Nicolas Tsesmetzis, Wei Xiong
Publikováno v:
mSystems, Vol 8, Iss 2 (2023)
ABSTRACT Rational engineering of gas-fermenting bacteria for high yields of bioproducts is vital for a sustainable bioeconomy. It will allow the microbial chassis to renewably valorize natural resources from carbon oxides, hydrogen, and/or lignocellu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/292bb7f65d3748b5b053b0847f6a7f10
Publikováno v:
Frontiers in Bioengineering and Biotechnology, Vol 9 (2021)
Prior engineering of the ethanologen Zymomonas mobilis has enabled it to metabolize xylose and to produce 2,3-butanediol (2,3-BDO) as a dominant fermentation product. When co-fermenting with xylose, glucose is preferentially utilized, even though xyl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9c2047d1d1574a8886668f072dd7f93b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.