Zobrazeno 1 - 10
of 103 560
pro vyhledávání: '"Protein Isolate"'
Publikováno v:
Journal of Anhui Agricultural Sciences. 10/18/2024, Vol. 52 Issue 20, p179-198. 5p.
Autor:
JIA Shangxi1 jiashangxi123@163.com, ZHANG Yixue1, SHI Panpan1, WANG Yu1, LI Ke1 like@zzuli.edu.cn
Publikováno v:
Journal of Light Industry. Oct2024, Vol. 39 Issue 5, p40-49. 10p.
Autor:
Tian, Li1 (AUTHOR) litian@ayit.edu.cn, You, Xinyong1 (AUTHOR) xinyong8206@163.com, Zhang, Shulin1,2 (AUTHOR) shulinzhng@gmail.com, Zhu, Zhenbao3 (AUTHOR) zhuzhenbao@sust.edu.cn, Yi, Jianhua3 (AUTHOR) yijianhua@sust.edu.cn, Jin, Gang4 (AUTHOR) yijianhua@sust.edu.cn
Publikováno v:
Molecules. Aug2024, Vol. 29 Issue 15, p3590. 16p.
Autor:
Maravić, Nikola1 nikola.maravic@fins.uns.ac.rs, Hadnađev, Miroslav1, Dapčević-Hadnađev, Tamara1, Pestorić, Mladenka1, Tomić, Jelena1
Publikováno v:
Food & Feed Research. 2024, Vol. 51 Issue 2, p167-174. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maryam Jahani, Azadeh Asefnejad, Mastafa H. Al-Musawi, Ahmed A. Mohammed, Basma Talib Al-Sudani, Maha Hameed Al-bahrani, Nada A. Kadhim, Mina Shahriari-Khalaji, Hamideh Valizadeh, Fariborz Sharifianjazi, Morteza Mehrjoo, Ketevan Tavamaishvili, Mohamadreza Tavakoli
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-14 (2024)
Abstract Severe cutaneous injuries may not heal spontaneously and may necessitate the use of supplementary therapeutic methods. Electrospun nanofibers possess high porosity and specific surface area, which provide the necessary microenvironment for w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7deb0637eee646b4bb72406392f0ce79
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 20, Pp 82-91 (2024)
In order to improve the structural strength and stability of high internal phase emulsions (HIPEs) and to meet the actual requirements of 3D printing inks and fat substitutes, this study used gelatin-soybean protein isolate composite micromicelles as
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7ce3eb4728ea4f13b741ce361957195a
Autor:
Jahani, Maryam1 (AUTHOR), Asefnejad, Azadeh1 (AUTHOR) asefnejad@srbiau.ac.ir, Al-Musawi, Mastafa H.2 (AUTHOR), Mohammed, Ahmed A.3 (AUTHOR), Al-Sudani, Basma Talib2 (AUTHOR), Hameed Al-bahrani, Maha4 (AUTHOR), Kadhim, Nada A.5 (AUTHOR), Shahriari-Khalaji, Mina6 (AUTHOR), Valizadeh, Hamideh7 (AUTHOR), Sharifianjazi, Fariborz8 (AUTHOR), Mehrjoo, Morteza9 (AUTHOR), Tavamaishvili, Ketevan10 (AUTHOR), Tavakoli, Mohamadreza11 (AUTHOR) mtavakoli6323@gmail.com
Publikováno v:
Scientific Reports. 11/2/2024, Vol. 14 Issue 1, p1-14. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Slavíková, Zuzana1 zuzana.slavikova@vut.cz, Smatana, Igor1, Diviš, Pavel1, Smilek, Jiří1, Slaninová, Eva1, Pořízka, Jaromír1
Publikováno v:
Dairy / Mljekarstvo. Oct-Dec2024, Vol. 74 Issue 4, p312-323. 12p.