Zobrazeno 1 - 10
of 23 355
pro vyhledávání: '"Protease resistant"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules February 2024 257 Part 1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Heliyon, Vol 9, Iss 9, Pp e19889- (2023)
A novel gene (BbFFase9), with an ORF of 1557 bp that encodes β-d-fructofuranosidase from Bifidobacteriaceae bacterium, was cloned and expressed in Escherichia coli. The recombinant protein (BbFFase9) was successfully purified and showed a single ban
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/adce6c92eff34174af9cfb020df595df
Publikováno v:
In Heliyon September 2023 9(9)
Autor:
Dinsmore T; Tufts University, Chemistry, 62 Talbot Ave, 02155, Medford, UNITED STATES OF AMERICA., Liu J; Tufts University, Chemistry, 62 Talbot Ave, 02155, Medford, UNITED STATES OF AMERICA., Miao J; Tufts University, Chemistry, 62 Talbot Ave, 02155, Medford, UNITED STATES OF AMERICA., Ünsal Ö; Tufts University, Chemistry, 62 Talbot Ave, 02155, Medford, UNITED STATES OF AMERICA., Sürmeli D; Tufts University, Chemistry, 62 Talbot Ave, 02155, Medford, UNITED STATES OF AMERICA., Beinborn M; Tufts University, Chemistry, 62 Talbot Ave, 02155, medford, UNITED STATES OF AMERICA., Lin YS; Tufts University, Chemistry, 62 Talbot Ave, 02155, medford, UNITED STATES OF AMERICA., Kumar K; Tufts University, Department of Chemistry, 62 Talbot Avenue, 2155, Medford, UNITED STATES OF AMERICA.
Publikováno v:
Angewandte Chemie (International ed. in English) [Angew Chem Int Ed Engl] 2024 Aug 16, pp. e202410237. Date of Electronic Publication: 2024 Aug 16.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hung, Nguyen Tan1,2 (AUTHOR), Thuy, Nguyen Thi3 (AUTHOR), Ha, Nguyen Cong1 (AUTHOR) ncha@ctu.edu.vn
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Dec2022, Vol. 46 Issue 12, p1-11. 11p.
Autor:
Bangoria, Purvi1 (AUTHOR), Patel, Amisha1 (AUTHOR), Shah, Amita R.1 (AUTHOR) arshah02@yahoo.com
Publikováno v:
3 Biotech. 3/1/2023, Vol. 13 Issue 3, p1-14. 14p.