Zobrazeno 1 - 10
of 242
pro vyhledávání: '"Prosopis chilensis"'
Autor:
Li, Jian, Bolad, Aboubaker Idriss, Guo, Yanling, Wang, Yangwei, Elfaki, Elkhawad Ali, Adam, Shareef Aldoom Abdallah, Ahmed, Gafer Abd Alhamid Mohammad
Publikováno v:
Rapid Prototyping Journal, 2022, Vol. 28, Issue 6, pp. 1144-1167.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/RPJ-09-2020-0223
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 13 (2022)
Soil properties and microbial activities are indicators that shape plant communities and evolution. We aimed to determine the interdependency between trees, belowground herbaceous plants, soil characteristics, and arbuscular mycorrhizal communities.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1641af789eb74df4ae3e41d81a7caa66
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Plants, Vol 11, Iss 20, p 2717 (2022)
Prosopis chilensis and Prosopis tamarugo, two woody legumes adapted to the arid regions of Chile, have a declining distribution due to the lack of new seedling establishment. This study investigated the potential of both species to establish in soil
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/26b27d2387054eeca61fb86ea80a8daf
Publikováno v:
In Vitro Cellular & Developmental Biology. Plant, 2003 Mar 01. 39(2), 240-244.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4293602
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Guillermo Schmeda-Hirschmann, Cristina Quispe, Maria del Pilar C. Soriano, Cristina Theoduloz, Felipe Jiménez-Aspée, Maria Jorgelina Pérez, Ana Soledad Cuello, Maria Inés Isla
Publikováno v:
Molecules, Vol 20, Iss 4, Pp 7017-7033 (2015)
In South America, the mesocarp flour of Prosopis species plays a prominent role as a food resource in arid areas. The aim of this work was the characterization of the phenolic antioxidants occurring in the pod mesocarp flour of Chilean Prosopis. Samp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/170f62445861425a94f40e27f09392b9
Publikováno v:
Open Agriculture, Vol 6, Iss 1, Pp 243-253 (2021)
SEDICI (UNLP)
Universidad Nacional de La Plata
instacron:UNLP
SEDICI (UNLP)
Universidad Nacional de La Plata
instacron:UNLP
Nowadays there is an increasing demand for healthy biscuits. The reduction in sugar and fat level, as well as the addition of bioactive compounds, is positively associated with a healthy diet. In the present work, low-fat and low-sugar biscuits were