Zobrazeno 1 - 10
of 47
pro vyhledávání: '"Prosapio, V."'
Publikováno v:
In Food Structure January 2021 27
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids February 2020 99
Autor:
Prosapio, V., Norton, I.T.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering November 2019 261:165-170
Publikováno v:
In Energy Procedia March 2019 161:75-82
Publikováno v:
In Chemical Engineering Journal 1 August 2015 273:344-352
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.