Zobrazeno 1 - 10
of 435
pro vyhledávání: '"Pronk J.T."'
Autor:
Milne, N., Luttik, M.A.H., Cueto Rojas, H.F., Wahl, A., van Maris, A.J.A., Pronk, J.T., Daran, J.M.
Publikováno v:
In Metabolic Engineering July 2015 30:130-140
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bouwknegt, J., Koster, C.C., Vos, A.M., Ortiz Merino, R.A., Wassink, Mats, Luttik, M.A.H., van den Broek, M.A., Hagedoorn, P.L., Pronk, J.T.
Publikováno v:
Fungal Biology and Biotechnology, 8(1)
Following publication of the original article [1], the authors reported errors in the text of the Results section and in Table 2. It refers to a mutation in a yeast gene as VPS1I410L and to the corresponding change in the Vps1 amino-acid sequence as
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::bedb4e2e5d96cce1c80ae0bbdb10604f
http://resolver.tudelft.nl/uuid:21dd3ee8-d60c-45fb-84d1-63d566527a8a
http://resolver.tudelft.nl/uuid:21dd3ee8-d60c-45fb-84d1-63d566527a8a
Publikováno v:
In Metabolic Engineering 2008 10(3):141-153
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Current Opinion in Biotechnology, 50
Evolutionary engineering, which uses laboratory evolution to select for industrially relevant traits, is a popular strategy in the development of high-performing yeast strains for industrial production of fuels and chemicals. By integrating whole-gen
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::eee5e43e972404819b0d20c13df02fc4
http://resolver.tudelft.nl/uuid:19b09f8e-efce-440d-937b-f10aa442f50d
http://resolver.tudelft.nl/uuid:19b09f8e-efce-440d-937b-f10aa442f50d
Publikováno v:
Journal of Microbiology & Biology Education, 18(3)
Understanding microbial growth and metabolism is a key learning objective of microbiology and biotechnology courses, essential for understanding microbial ecology, microbial biotechnology and medical microbiology. Chemostat cultivation, a key researc
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::7065ad664dfcb7d64ac69158f13b1d75
http://resolver.tudelft.nl/uuid:cf9fb39a-8a9b-4f6f-93b2-2f6ddbd28c0b
http://resolver.tudelft.nl/uuid:cf9fb39a-8a9b-4f6f-93b2-2f6ddbd28c0b
Autor:
van Dijken, J.P *, Bauer, J, Brambilla, L, Duboc, P, Francois, J.M, Gancedo, C, Giuseppin, M.L.F, Heijnen, J.J, Hoare, M, Lange, H.C, Madden, E.A, Niederberger, P, Nielsen, J, Parrou, J.L, Petit, T, Porro, D, Reuss, M, van Riel, N, Rizzi, M, Steensma, H.Y, Verrips, C.T, Vindeløv, J, Pronk, J.T
Publikováno v:
In Enzyme and Microbial Technology June 2000 26(9-10):706-714
Publikováno v:
Metabolic Engineering, 36, 2016
Saccharomyces cerevisiae is an important industrial cell factory and an attractive experimental model for evaluating novel metabolic engineering strategies. Many current and potential products of this yeast require acetyl coenzyme A (acetyl-CoA) as a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::7840e373318d90296247d655be65f55a
http://resolver.tudelft.nl/uuid:3ff9d48e-7c7b-4ca2-ab20-f413b026927a
http://resolver.tudelft.nl/uuid:3ff9d48e-7c7b-4ca2-ab20-f413b026927a