Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Prokeš, Kamil"'
Autor:
Prokeš, Kamil
This thesis is focused on sensory and analytical evaluation of wines before secondary fermentation (base wine) and after secondary fermentation using immobilized and classic yeast. The theoretical part is described in detail in the process of autolys
Externí odkaz:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-425516
Autor:
Prokeš, Kamil
Publikováno v:
Vinarsky Obzor. 2023, Issue 7, p388-392. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 9, p 02025 (2017)
The inhibition of alcoholic fermentation by octanoic, decanoic and dodecanoic acid mixture was investigated. Middle chain fatty acids (MCFA) mixture contained 10 grams of C8:C10:C12 in a ratio of 2:7:1 was dissolved in 100 ml of 70% ethanol, and in s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3c81b30d55814e9fa9749d9c4a4dedc3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.